100% Decoreren NIEUWSTAAT

Productkenmerken

Auteur: Mulder Makkie, Uitgever: Lisette Heemskerk, 183 pagina's, Nederlands, Gepubliceerd in 2005. Boeknummer van verkoper: 184041376.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Productbeschrijving

Soft cover, 2005, 183 blz, nieuwstaat. Bladzijden schoon en netjes. Samenvatting Het verschil tussen inrichten en decoreren zit 'm in de persoonlijke noot. Iedereen kan meubels uitzoeken, maar voor het laten zien van een mooie verzameling of het versieren van een kale muur is net wat meer creativiteit nodig. VT Wonen-decoraties kenmerken zich door het grote gebaar. Of, zoals hoofdredacteur Makkie Mulder zegt: 'Het gaat niet om véél, maar om een goed idee.' Van het kanten kleedje dat wordt gebruikt als verfsjabloon tot de steigerdelen die een simpele schouw opvallend maken. In dit boek werden de beste VT Wonen-ideeën verzameld. Een inspiratiebron waarop u naar eigen inzicht kunt variëren. Recensie(s) In dit foto- en kijkboek worden door de stilisten van het maandblad VT Wonen allerlei ideeen aan de hand gedaan omtrent het decoreren van de eigen woning, met de nadruk op het doe-het-zelf-aspect voor zowel mensen met twee linkerhanden als voor de handige klussers. Aan de hand van vele en grote kleurenfoto's passeren allerlei woonideeen de revue, waaronder decoratief schilderwerk, muurschilderingen, sjabloonkunst, het gebruik van spullen van de rommelmarkt, het gebruik van stoffen van kussenhoezen tot raamgordijnen, portretten, foto's, prenten en schilderijen aan de muur, het decoreren met stickers, decoratief behang, inrichtingstips voor de kinder- en slaapkamer, het gebruik van hout in het interieur enzovoort. De kleurenfoto's worden vergezeld van korte teksten met knutseltips in een wat rommelige lay-out. Het boek besluit met een aantal adressen van woninginrichtingszaken in Nederland, onder meer op het terrein van verf en behang, fotodecoraties, oude bouwmaterialen, brocante en antiek enzovoort. Dr. J. Kroes.

€ 8,90
Op voorraad
100% Decoreren NIEUWSTAAT

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"100% Decoreren NIEUWSTAAT" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Stg. Reintegratiebureau. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Stg. Reintegratiebureau.

100% Decoreren NIEUWSTAAT

Hoofdtitel 100% Decoreren NIEUWSTAAT
Uitgever Lisette Heemskerk
Auteur(s) Mulder Makkie
Taal Nederlands
Pagina's 183
Publicatiedatum 2005