All-Inclusive

Productkenmerken

288 pagina's, Paperback, ISBN: 9789022993293. Boeknummer van verkoper: 29151.

Productbeschrijving

2, Suzanne Vermeer, Paperback, Bruna, 2007, Derde Druk, ISBN 9789022993293, 288 blz.

€ 6,50
Op voorraad
All-Inclusive
All-Inclusive

Bovenstaande afbeeldingen zijn illustratief voor het artikel.
Het aangeboden artikel kan hiervan afwijken.

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"All-Inclusive" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Mansarde. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Mansarde.

All-inclusive

Hoofdtitel All-inclusive
Uitgever Bruna Uitgevers, A.W.
Auteur(s) Vermeer, S.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 288
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 05-2007
ISBN 9789022993293

Flaptekst All-inclusive

Een jonge moeder op zoek naar werkelijke oorzaak van de dood van haar kinderen. Adembenemend spannend en zeer aangrijpend.

jeroen en Chantal van der Schaaf hebben met hun tweeling een all-inclusive vakantie naar Turkije geboekt: een compleet pakket van vlucht, verblijf, eten, drank en amusement. Het is voor het eerst dat ze deze populaire reisvorm kiezen, op aanraden van de zwager van Jeroen, en de eerste dagen van hun reis brengen ze als in een roes door. Maar dan slaat het noodlot toe. Jeroen,die heeft beloofd op de kinderen te letten, valt in slaap en in die tijd verdrinken de tienjarige Max en Dennis in het zwembad.

Het leven dat Jeroen en Chantal tot dat moment had toegelachen, verandert in een nachtmerrie. Terwijl Jeroen zich steeds verder in zichzelf terugtrekt, vecht Chantal voor hun relatie en probeert stukje bij beetje hun leven weer op de rails te krijgen. Dan krijgt ze uit betrouwbare bron te horen dat de dood van Max en Dennis vermoedelijk geen incident was. Langzaam maar zeker komt ze erachter welke schokkende praktijken de grote hotelketens hanteren om het all-inclusive systeem tot een succes te maken...

All-inclusive is het debuut van Suzanne Vermeer Suzanne Vermeer (1968) werd geboren in Nijmegen en verhuisde op tienjarige Ieeftijd met haar ouders naar Amsterdam. Zij studeerde Spaans aan de Universiteit van Amsterdam en trok na haar studie naar Barcelona, waar zij nu nog steeds woont en werkzaam is. Vanwege de gevoelige informatie in All-inclusive schrijft zij onder een pseudoniem.