Alle Dagen Voetbal

Productkenmerken

Auteur: Spaan, Henk, Onbekend, ISBN: 9789046802885. Boeknummer van verkoper: 468028850.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Alle Dagen Voetbal
Alle Dagen Voetbal

Bovenstaande afbeeldingen zijn illustratief voor het artikel.
Het aangeboden artikel kan hiervan afwijken.

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Alle Dagen Voetbal" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Alle dagen voetbal

Hoofdtitel Alle dagen voetbal
Ondertitel een dagboek
Uitgever Nieuw Amsterdam
Auteur(s) Spaan, H., Spaan, Henk
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 235
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 08-2007
ISBN 9789046802885

Flaptekst Alle dagen voetbal

Als columnist, journalist, commentator en analist leeft en ademt Henk Spaan voetbal. Hij is dagelijks te vinden in en rondom de stadions en trainingsvelden van Nederlandse en Europese topclubs, maar net zo lief staat hij langs de lijn bij een partijtje van een amateurclub in de Watergraafsmeer. Van september 2006 tot en met juni 2007 hield Spaan een dagboek bij, waarin hij alles noteerde wat hij zag en hoorde - van de ontdekking van talenten op de amateurvelden tot de ins en outs van het selectiebeleid van de bondscoach; van zijn werkzaamheden voor Hard gras tot het staren naar een wedstrijd op een eenzame Franse hotelkamer. Niet eerder was Henk Spaan zo persoonlijk. Want niet alleen kijkt de lezer mee door de ogen van een professional, ook wordt hem een blik gegund op een andere, intiemere kant van Spaan: het coachen van de meisjes A3 van Buitenveldert, herinneringen uit zijn jeugd en de confrontatie met het naderende afscheid van zijn dochter, die in het buitenland gaat studeren.

Alle dagen voetbal is een fascinerende rondleiding door de wereld van Henk Spaan, aan de hand van een eersteklas gids met een tomeloze liefde voor het spel, en het leven.

Henk Spaan (Amsterdam, 1948) is redacteur van Hard gras en publiceerde o.a. de verhalenbundels Kermis op de Dam, Appels en peren en Mijn dochter voetbalt ook, en de dichtbundels De zoon van Cruijff en andere gedichten, Maldini heeft een zus en De kop van Kuijt.