Biblica

Atlas van de Bijbel. Een cultuurhistorische reis door de landen van de Bijbel

Productkenmerken

Auteur: Beitzel, B.j, Uitgever: Unieboek, 575 pagina's, ISBN: 9789047501831. Boeknummer van verkoper: 82949.

Productbeschrijving

Hardcover in foedraal, 43 cm, 575 pp. Ills.: kleurenillustraties. Cond.: gaaf / fine. Geïllustreerd met meer dan 650 foto's, schilderijen, tekeningen, etsen en beeldhouwwerken uit de meest vooraanstaande kunstgaleries, musea en verzamelingen. Waar bouwde Noach zijn Ark, en wat was de route van de reizen van Paulus ? Lag de Hof van Eden tussen de Eufraat en de Tigris ? Waar stond de berg Sinaï? Biblica is een magistraal overzichtswerk dat deze antwoorden geeft. En veel meer! Dit boek zit boordevol schitterende kaarten en illustraties. Het is de meest uitvoerig en nauwkeurig bijgewerkte Bijbelatlas die verkrijgbaar zal zijn. Het boek biedt vele topografische kaarten, informatie over geologie, klimaat, vegetatie en belangrijke natuurkundige kenmerken van de landen uit de bijbel. Je vindt gedetailleerde tijdbalken van de hele Bijbel, een uitgebreide index van historische plaatsnamen met de tegenwoordige namen. De nieuwste archeologische vondsten en satellietfoto's. Het boek is prachtig uitgevoerd. Het is gebonden, volledig in kleur, heeft leeslinten en wordt geleverd in een stevige cassette. De meer dan 100 topografische kaarten en de 650 illustraties en foto's maken van dit boek een schitterend naslagwerk. ISBN: 9789047501831.

€ 59,50
Op voorraad
Biblica

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Biblica - Atlas van de Bijbel. Een cultuurhistorische reis door de landen van de Bijbel" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Bij Tij en Ontij. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Bij Tij en Ontij.

Biblica

Hoofdtitel Biblica
Ondertitel atlas van de bijbel
Uitgever Unieboek | Het Spectrum, Unieboek
Auteur(s) Beitzel, B.j
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 575
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 09-2007
ISBN 9789047501831

Flaptekst Biblica

Een prachtige cultuurhistorische reis door de landen uit de Bijbel. Waar bouwde Noach zijn Ark, en wat was de route van de reizen van Paulus? Lag de Hof van Eden tussen de Eufraat en de Tigris? Waar stond de berg Sinaï? Biblica, Atlas van de Bijbel brengt de hele bijbelse wereld in kaart, vanaf het verhaal van de schepping in het boek Genesis tot de reizen van de Apostelen in de eerste eeuw na Christus. Er is in de Bijbel een schat aan archeologische gegevens beschikbaar waar met grote nauwkeurigheid uit is op te maken waar en wanneer vele gebeurtenissen precies hebben plaatsgevonden.

Het boek is prachtig uitgevoerd: gebonden, volledig in kleur en heeft leeslinten. De meer dan 100 topografische kaarten en de 450 illustraties en foto's maken van dit boek een schitterend naslagwerk.

Ander aanbod

Afb. Titel Conditieaflopend sorteren Jaar Editie Pagina's Vorm Toelichting Verkoper Prijs
Biblica
Biblica
★★★★
574
€ 95.00

Overeenkomende titels

Afb. Titel Conditieaflopend sorteren Jaar Editie Pagina's Vorm Toelichting Verkoper Prijs
Biblica
Biblica
★★★★
574
€ 95.00