Bon Bini Beach

Productkenmerken

Auteur: Vermeer, Suzanne, Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W., 271 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789400502420, Gepubliceerd in 2013. Boeknummer van verkoper: 5024200.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★★
Verkeert in goede conditie (Geen missende pagina's of serieuze beschadigingen, kan lichte gebruiksporen vertonen)

Toelichting op conditie
goed.

€ 4,00
Op voorraad
Bon Bini Beach
Bon Bini Beach

Bovenstaande afbeeldingen zijn illustratief voor het artikel.
Het aangeboden artikel kan hiervan afwijken.

Deel deze pagina via:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door De Boekenkoffer. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van De Boekenkoffer.

Bon Bini Beach

Hoofdtitel Bon Bini Beach
Uitgever Bruna Uitgevers, A.W.
Auteur(s) Vermeer, Suzanne
Druk 4e druk
Taal Nederlands
Pagina's 272
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 03-2013
ISBN 9789400502420

Flaptekst Bon Bini Beach

Lilian en Dominique, twee Nederlandse studentes, gaan vakantie vieren op de Antillen waar de vader van Dominique een huisje heeft. Het belooft een geweldige tijd met veel feesten, luieren en shoppen te worden. Maar niets is minder waar.

Op een avond staan er twee mannen voor de deur die naar Dominiques vader vragen. Omdat ze onraad ruikt, doet ze zich voor als een gast. Ze weet niet alles van haar vaders zaken en poeiert de mannen af. Tijdens een heftige avond uitgaan, verliest Dominique haar vriendin uit het oog. Als ze de volgende morgen met een kater wakker wordt, is Lilian nog steeds niet terug. Waarschijnlijk is ze met iemand meegegaan en Dominique wacht het rustig af. Pas als ze s avonds nog steeds niets van Lilian heeft gehoord en alleen maar haar voicemail krijgt, begint Dominique zich echt zorgen te maken. Het lijkt erop dat Lilian is verdwenen