De deugende cirkel

Gedichten en knipsels voor kinderen

Productkenmerken

Auteur: Jong, Saskia de, Uitgever: Harmonie, ISBN: 9789061698685. Boeknummer van verkoper: 83912.

Productbeschrijving

Paperback, 23 cm, ongepagineerd. Ills.: kleurenillustraties. In de deugende cirkel beschrijft Saskia de Jong op humoristische wijze het dierenrijk van A tot Z. Uit haar poëzie spreekt een grote passie voor taal, die, samen met haar bijzondere dierencollages, voor een levendig beeld zorgt van elk dier waarover zij schrijft. De collages werden speciaal voor deze bundel door de dichter zelf vervaardigd. In de unieke verklarende woordenlijst krijgt elk woord uit het universum van De Jong bovendien tekst en uitleg. De Jong is een dichter pur sang. Zij debuteerde in 2004 met zoekt vaas, dat genomineerd werd voor de C. Buddingh'-prijs. Ook voor haar tweede bundel resistent (2006) oogstte zij veel lof: zij ontving de Gedichtendagprijs 2007 en werd genomineerd voor de Paul Snoek Poëzieprijs. Cond.: gaaf / fine. ISBN: 9789061698685.

€ 7,50
Op voorraad
De deugende cirkel

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De deugende cirkel - Gedichten en knipsels voor kinderen" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Bij Tij en Ontij. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Bij Tij en Ontij.

De deugende cirkel

Hoofdtitel De deugende cirkel
Ondertitel Gedichten en knipsels voor kinderen
Uitgever Harmonie, Uitgeverij De, Harmonie
Auteur(s) de Jong, Saskia, Jong, Saskia de
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 11-2010
ISBN 9789061698685

Flaptekst De deugende cirkel

In de deugende cirkel beschrijft Saskia de Jong in gedichten voor kinderen op humoristische wijze het dierenrijk van A tot Z. Uit haar poëzie spreekt een grote passie voor taal, die voor een levendig beeld zorgt van elk dier waarover zij dicht. De collages werden speciaal voor deze bundel door de dichter zelf vervaardigd. In de unieke verklarende woordenlijst krijgt elk woord uit het universum van De Jong bovendien tekst en uitleg.