De hondenfluisteraar

Een nieuwe methode voor een harmonieuze verstandhouding

Productkenmerken

Auteur: Wijnberg, Klaas, Uitgever: Strengholt, 181 pagina's, ISBN: 9789049400033. Boeknummer van verkoper: 72892.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★★
Verkeert in goede conditie (Geen missende pagina's of serieuze beschadigingen, kan lichte gebruiksporen vertonen)

Productbeschrijving

Paperback, 23 cm, 181 pp. Ills.: kleurenillustraties. Een hond opvoeden doe je niet even tussendoor. Er is tijd, motivatie, en energie nodig om een harmonieuze verstandhouding op te bouwen met het nieuwe 'gezinslid', Klaas Wijnberg heeft daartoe een nieuwe methode ontwikkeld: de Stapcontact- methode, een methode die deels is ingegeven door de natuur. Anders dan in de traditionele training, worden in deze methode geen commando's gebruikt om de hond dingen aan te leren. Een hond is namelijk niet op taal ingesteld, en dus betekenen woorden zoals 'zit', laf', en 'hier' helemaal niets voor uw viervoeter. In Wijnbergs revolutionaire methode vindt communicatie tussen hond en mens op een natuurlijke manier plaats, voornamelijk door oogcontact en gebaren. In het eerste deel van De Hondenfluisteraar wordt de hond en zijn gedrag in het algemeen behandelt. Hierin wordt kennis verstrekt, die iedere hondenliefhebber zou moeten bezitten, zoals bijvoorbeeld over de aanschaf (nooit voor de kinderen!), de rangorde in het gezin (de hond zal hierin blij, ven proberen op te klimmen) en agressie (een wezenlijk bestanddeel van het leven van de hond). In deel twee, dat gevoel en emotie behandelt, leert u op een bepaalde manier naar de hond, uzelf en uw omgeving te kijken. Dit is nodig om het 'fluisteren met honden' aan te leren. Uiteraard wordt ook de filosofie achter de Stapcontact- methode uitgelegd, en komen de theoretische en praktische uitvoering aan bod. Het resultaat hiervan zal in hoge mate van uzelf afhangen. In ieder geval zal de hond u belonen voor uw inspanning. De Stapcontact- methode van Klaas Wijnberg is meer dan een methode voor u en uw hond; het is een manier van leven! Cond.: goed / good. ISBN: 9789049400033.

€ 10,00
Op voorraad
De hondenfluisteraar

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De hondenfluisteraar - Een nieuwe methode voor een harmonieuze verstandhouding" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Bij Tij en Ontij. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Bij Tij en Ontij.

Vraag stellen aan Bij Tij en Ontij

De Hondenfluisteraar

Hoofdtitel De Hondenfluisteraar
Ondertitel een nieuwe methode voor een harmonieuze verstandhouding
Uitgever A.J.G. Strengholt's Boeken Anno 1928 B.V, Strengholt
Auteur(s) Wijnberg, K., Wijnberg, Klaas
Druk 5e druk
Taal Nederlands
Pagina's 181
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 11-2008
ISBN 9789049400033