De wonderen van de antichrist

Productkenmerken

Auteur: Lagerlof, Selma, Uitgever: Calbona Uitgeverij, 278 pagina's, Nederlands, Gepubliceerd in 1870. Boeknummer van verkoper: 192366772.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★
Het boek vertoont meer gebruiksporen en/of lichte beschadigingen (bijv. lichte verkleuring, krassen)

Productbeschrijving

Redelijke staat,slappe kaft,278 pagina's,randen zijn gesleten,ezelsoortjes. De Mongibello. Omstreeks 1870 woonde er in Palermo een arme knaap, die Gaetano Alagona heette. Dat was een geluk voor hem! Ware hij niet een der oude Alagona's geweest, dan zou men hem misschien hebben laten verhongeren. Hij was immers slechts een kind, en had geld noch ouders. Maar nu hadden de jezuïeten van Santa Maria in Gesu hem uit barmhartigheid in de kloosterschool opgenomen. Op een dag, terwijl hij in zijn lessen verdiept was, kwam een pater hem uit de school roepen, omdat een bloedverwante hem wilde spreken. Wat, een bloedverwante! Hij had altijd gehoord, dat zijn geheele familie overleden was. Maar pater Jozef beweerde, dat er familie van hem, een signora in levenden lijve was, die hem uit het klooster wilde nemen.

€ 19,90
Op voorraad
De wonderen van de antichrist

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De wonderen van de antichrist" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Stg. Reintegratiebureau. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Stg. Reintegratiebureau.

De wonderen van de antichrist

Hoofdtitel De wonderen van de antichrist
Uitgever Calbona Uitgeverij
Auteur(s) Lagerlof, Selma
Taal Nederlands
Pagina's 278
Publicatiedatum 1870