Doortrapt !

Productkenmerken

Auteur: Giffin, E., Uitgever: Overamstel Uitgevers, 319 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789044318791, Gepubliceerd in 2007. Boeknummer van verkoper: 443187910.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
goed n/s.

Productbeschrijving

Doortrapt.

€ 3,00
Op voorraad
Doortrapt !
Doortrapt !

Bovenstaande afbeeldingen zijn illustratief voor het artikel.
Het aangeboden artikel kan hiervan afwijken.

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Doortrapt !" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door De Boekenkoffer. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van De Boekenkoffer.

Doortrapt !

Hoofdtitel Doortrapt !
Uitgever Overamstel Uitgevers
Auteur(s) Giffin, E.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 319
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 05-2007
ISBN 9789044318791

Flaptekst Doortrapt !

Darcy Rhone, glamourgirl, egoïstisch maar bloedmooi, krijgt altijd alles wat ze hebben wil, vooral mannen. Ze brengt haar dagen door met winkelen, feesten en voorbereidingen treffen voor haar huwelijk met de perfecte man, Dex. Ze is er vast van overtuigd dat de wereld om haar altijd goedgeklede persoontje draait. Tot ze Dex betrapt in de slaapkamerkast van haar beste vriendin, die aardige, rustige Rachel. Het gaat er nu even niet om dat Darcy zelf ook is vreemdgegaan met Marcus, de beste vriend van Dex. Ze is zelfs zwanger van hem en neemt aan dat hij dan wel voor haar zal zorgen. Marcus dumpt haar.

Darcy vlucht naar Londen en trekt in bij een jeugdvriend. Die maakt haar al snel duidelijk dat hij haar elitaire maniertjes niet pikt. Darcy zal radicaal moeten veranderen! Pas dan kan ze beginnen aan haar reis naar zelfontplooiing, vergeving, ware liefde en moederschap.

'Van gemene troela tot heldin. Hoera voor Darcy! Wat een goed verhaal.' Booklist

Het zelfstandig te lezen vervolg op Ingepikt!

Over Ingepikt!

'Geweldig.' Lauren Weisberger, auteur van De duivel draagt Prada

Emily Giffin werkte vier jaar als advocate bij een topbedrijf in Manhattan, waarna ze naar Londen vertrok om fulltime te schrijven. Ze woont nu met haar man en twee zoontjes in Atlanta, VS. Bezoek haar website: www.emilygiffin.com