Sportzomerdagboek

Productkenmerken

Auteur: Smeets, M., Uitgever: Nieuw Amsterdam, 253 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789046805534, Gepubliceerd in 2008. Boeknummer van verkoper: 468055340.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★★
Verkeert in goede conditie (Geen missende pagina's of serieuze beschadigingen, kan lichte gebruiksporen vertonen)

Toelichting op conditie
goed.

Productbeschrijving

Een zomer vol topsport en emoties.

€ 3,00
Op voorraad
Sportzomerdagboek

Bovenstaande afbeelding is illustratief voor het artikel.
Het aangeboden artikel kan hiervan afwijken.

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Sportzomerdagboek" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door De Boekenkoffer. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van De Boekenkoffer.

Sportzomerdagboek

Hoofdtitel Sportzomerdagboek
Uitgever Nieuw Amsterdam
Auteur(s) Smeets, M.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 253
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 11-2008
ISBN 9789046805534

Flaptekst Sportzomerdagboek

De sportzomer van 2008 begon voor Mart Smeets al eind april, toen hij in Maastricht alvast zijn eerste olympische filmpje met gouden-medaillewinnaar Hennie Kuiper opnam. Er volgden nog lange maanden met grootse sportevenementen: EK voetbal, Tour de France en Olympische Spelen. Op enige afstand volgde Smeets het voetbal en ook zijn Studio Sport-collega's, hij zag een spannende Tour de France met Carlos Sastre als nieuwe winnaar en sprak met betrokkenen in de Avondetappe, en hij had dagelijks de Nederlandse olympische sporters aan tafel om te praten over hun hoogte- en dieptepunten.

Het was in meer opzichten een memorabele zomer. Niet alleen zag Tjerk Smeets zijn droom uitkomen toen hij met de nationale honkbalploeg mee naar de Spelen mocht, tot grote ontroering van vader Smeets. Tjerk speelde... En dat was voor vader Mart nog niet voldoende emotie. Hij kreeg een sms-je van Tjerk: 'Als ze ja zegt, is M. straks officieel je schoondochter.' In bijzijn van de volledige olympische équipe vroeg Tjerk de gouden hockeyster Minke Smabers tijdens de sluitingsceremonie ten huwelijk. En ze zei ja. Het vormde het romantische einde van een mooie lange sportzomer. In Sportzomerdagboek doet Mart Smeets aanstekelijk verslag.

Overeenkomende titels

Afb. Titel Conditieaflopend sorteren Jaar Editie Pagina's Vorm Toelichting Verkoper Prijs
Sportzomerdagboek 2008 253
Paperback
€ 12.00