Gehaktbal 24 wereldse recepten

Productkenmerken

Auteur: Elving, Christer, Uitgever: The House of Books, 60 pagina's, Nederlands, Gepubliceerd in 2003. Boeknummer van verkoper: 188311625.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Productbeschrijving

Hard cover, 2003, 60 blz, 17x17cm, zeer goed. Samenvatting Wie bij een gehaktbal denkt aan die ouderwetse gehaktbal die je oma altijd maakte, zal na het lezen van dit verrassende kookboek versteld staan. Want waarom zou een gehaktbal altijd van vlees moeten zijn, en waarom wordt die meestal ´s winters gegeten met dampende aardappelen en groenten? Nergens voor nodig! De gehaktballetjes uit dit boek kunnen het hele jaar door gegeten worden. Recensie(s) Bij een gehaktbal denk je meestal aan rund-, varkens- of lamsvlees, maar dat er ook andere, minder voor de hand liggende ingredienten kunnen worden gebruikt is een leuke eye-opener. Kaas, scampi, everzwijn, hert, konijn, vis.., van alles is een bal of balletje te maken. Soms ook krijgen 'gewone' exemplaren een verrassend nieuw jasje met behulp van b.v. een aardappeldeegje. Relatief veel, bij ons tamelijk onbekende gerechten uit Zweden, het geboorteland van de auteur die een restaurant in Antwerpen heeft. Korte beschrijving van de bereidingswijze, waarbij soms handelingen worden overgeslagen of bekend worden verondersteld. Op iedere dubbele bladzijde op de ene pagina het recept, op de tegenoverliggende een mooie kleurenfoto van het resultaat. Voor een aantal ingredienten zal men wat moeite moeten doen. Alfabetisch register. Jochien Dantuma.

€ 12,90
Op voorraad
Gehaktbal 24 wereldse recepten

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Gehaktbal 24 wereldse recepten" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Stg. Reintegratiebureau. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Stg. Reintegratiebureau.

Gehaktbal 24 wereldse recepten

Hoofdtitel Gehaktbal 24 wereldse recepten
Uitgever The House of Books
Auteur(s) Elving, Christer
Taal Nederlands
Pagina's 60
Publicatiedatum 2003