The imaginary world of...

De fantasiewereld van. Schrijf je naam hier

Productkenmerken

Auteur: Smith, Keri, Uitgever: Spectrum, 159 pagina's, ISBN: 9789000344550. Boeknummer van verkoper: 76822.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★★
Verkeert in goede conditie (Geen missende pagina's of serieuze beschadigingen, kan lichte gebruiksporen vertonen)

Productbeschrijving

Paperback, 23 cm, 159 pp. Ills.: zwart/wit illustraties. Bedenk je eigen wereld!In The imaginary world of vraagt Keri Smith je om iets nieuws te verzinnen: een unieke wereld, helemaal volgens jouw eigen idee. Je start door een lijst aan te leggen met alles wat je raakt: voorwerpen, kleuren, vormen, materialen,herinneringen, plaatsen en mensen. Deze items zijn de bouwstenen voor je eigen fantasiewereld. Je kunt nu je eigen unieke wereld creëren met zelfverzonnen landschappen, plaatsnamen, plattegronden, valuta, logos, voedsel en geschiedenis! Keri Smith moedigt je aan om een revolutionair van het dagelijks leven te worden en er al je creativiteit op los te laten om precies die wereld te scheppen die je voor ogen hebt. In wat voor wereld zou jij graag leven? Cond.: goed / good. ISBN: 9789000344550.

€ 9,00
Op voorraad
The imaginary world of...

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"The imaginary world of... - De fantasiewereld van. Schrijf je naam hier" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Bij Tij en Ontij. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Bij Tij en Ontij.

Vraag stellen aan Bij Tij en Ontij

De fantasiewereld van

Hoofdtitel De fantasiewereld van
Ondertitel schrijf je naam hier
Uitgever Unieboek | Het Spectrum, Spectrum
Auteur(s) Smith, Keri
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 181
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 02-2015
ISBN 9789000344550

Flaptekst De fantasiewereld van

Bedenk je eigen wereld!

In The imaginary world of… vraagt Keri Smith je om iets nieuws te verzinnen: een unieke wereld, helemaal volgens jouw eigen idee. Je start door een lijst aan te leggen met alles wat je raakt: voorwerpen, kleuren, vormen, materialen,herinneringen, plaatsen en mensen. Deze items zijn de bouwstenen voor je eigen fantasiewereld. Je kunt nu je eigen unieke wereld creëren met zelfverzonnen landschappen, plaatsnamen, plattegronden, valuta, logo’s, voedsel en geschiedenis!

Keri Smith moedigt je aan om een revolutionair van het dagelijks leven te worden en er al je creativiteit op los te laten om precies die wereld te scheppen die je voor ogen hebt. In wat voor wereld zou jij graag leven?