9789022992319 - Moordscene

Moordscene

Hoofdtitel Moordscene
Uitgever Bruna Uitgevers, A.W.
Auteur(s) Montanari, R.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 400
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 04-2007
ISBN 9789022992319
 

Flaptekst Moordscene

De tweede thriller in de spannende serie rond rechercheurs Kevin Byrne en Jessica Balzano uit Passiespel

Een nietsvermoedende klant van een videotheek in Philadelphia doet een afschuwelijke ontdekking op de videoband van Psycho die hij heeft gehuurd. De beroemde moordsc in de douche is vervangen door een nieuwe opname, die van de echte moord op een jonge vrouw. Wanneer er nog meer videobanden met moorden erop opduiken, openen de rechercheurs Kevin Byrne en Jessica Balzano de jacht op een seriemoordenaar die zijn inspiratie haalt uit Hollywoodfilms. De weinige aanwijzingen die er zijn, blijken in verband te staan-met het duistere verleden van Kevin Byrne zelf.

RICHARD MONTANARI is schrijver van thrillers, essays en scenario's. In 2006 debuteerde hij in Nederland en Belgi et de ijzingwekkende thriller Passiespel, over de moord op katholieke schoolmeisjes in Philadelphia. Zijn boeken zijn in meer dan 20 landen uitgegeven.

Zie ook www.richardmontanari.com

'Het beste bewaren voor het laatst gaat zeker op voor Passiespel. Het ijzingwekkende einde wordt letterlijk in duisternis gehuld. De cliffhangers zijn niet te versmaden. De confrontatie met de Rozenkransmoordenaar is het absolute hoogtepunt van het boek. Lees het en huiver!' - Crimezone.nl

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
Moordscene
Moordscene
★★★
2007
Montanari, R. / Bruna Uitgevers, A.W.
€ 3,00
Info