9789023993315 - De tijd dat je zweeft

De tijd dat je zweeft

Hoofdtitel De tijd dat je zweeft
Uitgever Boekencentrum B.V.
Auteur(s) Pols, C.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 96
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 03-2010
ISBN 9789023993315

Flaptekst De tijd dat je zweeft

Een tocht buiten de poort van Kamp Holland loopt voor twee bevriende militairen uit op een drama. Genomen beslissingen tijdens deze vredesmissie verscheuren gezinnen en gewetens. Vrede kost bloed.

Jarno en Brian, 'brothers in arms', gaan op vredesmissie naar Uruzgan. Jarno's opa vocht in Indonesië, Brians vader is militair, en de derde generatie dient zich al aan. Dan raakt Jarno betrokken bij dramatische gebeurtenissen, die zowel zijn lichaam als zijn geweten verscheuren. Voortijdig moet hij zijn missie verlaten en wanhopig vraagt hij zich af hoe hij verder moet. Het liefst gaat hij terug naar Uruzgan, maar dat is uitgesloten. Hij moet beginnen aan zijn aanvaardingsproces.

Met een bezoek aan Brian probeert hij een begin te maken met een nieuwe manier van leven. Zal hij antwoord krijgen op de vragen die hem kwellen? Een roman over het onvermijdelijke.

Cees Pols (1953), schreef met dit actieboek voor de Week van het Christelijke Boek zijn vierde roman. Eerder verscheen Bewaarder gevangen (2003), Witter dan sneeuw (2005) en En het werd stil.

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
De tijd dat je zweeft
De tijd dat je zweeft
Novelle
★★★★
Pols, Cees / Mozaiek
€ 4,00
Info
De tijd dat je zweeft
De tijd dat je zweeft
★★★
2010
Pols, Cees / Mozaiek
€ 2,00
Info