9789041410429 - Oogcontact

Oogcontact

Hoofdtitel Oogcontact
Uitgever Ambo/Anthos Uitgevers
Auteur(s) MacGovern, C.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 286
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 09-2006
ISBN 9789041410429

Flaptekst Oogcontact

In een bos bij een stadje in Amerika wordt het lijk van een klein meisje gevonden.

Adam, een autistische jongen van negen, is de enige getuige, maar hij kan niet vertellen wat hij heeft gezien.

Adam trekt zich terug in zijn wereld van stilte, een wereld die Cara, zijn alleenstaande moeder, maar al te goed kent. Cara probeert Adam uit zijn cocon te halen. Niet alleen ten behoeve van het politie-onderzoek, maar ook in het belang van haar zoon en zichzelf. Ze roept de hulp in van Morgan, een twaalfjarig vriendje van Adam. Samen proberen zij te ontdekken wat Adam heeft gezien en waar-om hij er niet over kan praten. Hoe dichter Cara bij de waarheid komt, hoe meer zij gedwongen wordt om haar eigen verleden onder ogen te zien en ze begint te vrezen dat ze, door de mensen van wie ze houdt te beschermen, hun levens juist steeds meer in gevaar brengt.

Oogcontact is zowel een hartverscheurend verhaal over autisme en over de complexe emotionele band tussen moeder en zoon als een boeiende thriller over geheimen uit het verleden.

Cammie McGovern is moeder van drie kinderen, waaronder een autistische zoon. Oogcontact is haar tweede roman. Voor haar korte verhalen ontving zij de Nelson Algren Award.

'Spannender dan Being There, realistischer dan Rain Man, ontroeren-der dan Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht: een thriller over een autistische jongen en zijn moeder.' - Lydia Rood

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
Oogcontact
Oogcontact
€ 6,00
Info
Oogcontact
Oogcontact
★★★
2006
MacGovern, C. / Ambo, MacGovern, C. / Anthos Uitgevers
€ 3,00
Info