9789041415325 - Op klaarlichte dag

Op klaarlichte dag

Hoofdtitel Op klaarlichte dag
Uitgever Ambo/Anthos Uitgevers
Auteur(s) van der Vlugt, Simone
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 280
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 04-2010
ISBN 9789041415325
 

Flaptekst Op klaarlichte dag

Hoe kun je je verschuilen als iedereen je achterna zit?

Een jonge vrouw, Nathalie, is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend. Het kost haar al haar vindingrijkheid om uit zijn handen te blijven. Maar Nathalie is niet alleen op de vlucht voor hem. Ook de politie wil haar spreken, in verband met de moord op haar beste vriendin.

Een toevallige ontmoeting tussen Nathalie en rechercheur Julia Vriens brengt de zaak in een stroomversnelling. Nathalie heeft inmiddels een nieuwe identiteit aangenomen en Julia heeft geen idee met wie zij te maken heeft. Maar als Nathalies ex op het toneel verschijnt, verandert dat. Dan blijkt dat niets is wat het lijkt...

In haar nieuwste thriller Op klaarlichte dag trekt Simone van der Vlugt alle registers open. Met de vaardigheid die we van haar gewend zijn, weet zij met onverwachte wendingen en een ingenieuze plot haar lezers opnieuw van begin tot eind aan de pagina's te kluisteren.

Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters. De reünie werd door Crimezone tot beste thrillerdebuut van 2004 uitgeroepen en genomineerd voor de NS Publieksprijs 2005. Daarna verschenen Schaduwzuster en Het laatste offer, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs 2007. Blauw water werd bekroond met de Zilveren Vingerafdruk 2009.

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
Op klaarlichte dag
Op klaarlichte dag
★★★
0
€ 3,95
Info
Op klaarlichte dag
Op klaarlichte dag
★★
2010
van der Vlugt, Simone / Ambo, van der Vlugt, Simone / Anthos Uitgevers
€ 4,00
Info