9789041761637 - Icy Sparks

Icy Sparks

Hoofdtitel Icy Sparks
Reeks Zilver Pockets
Uitgever Uitgeverij Rainbow bv
Auteur(s) Hyman Rubio, G.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 360
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 09-2006
ISBN 9789041761637

Flaptekst Icy Sparks

Gwyn Hyman Rubio

ICY SPARKS

Het tienjarige weesmeisje Icy Sparks groeit op bij haar grootouders in het Kentucky van de jaren vijftig. Haar leven wordt er niet gemakkelijker op als ze van de ene op de andere dag last krijgt van oncontroleerbare woede-uitbarstingen en spastische bewegingen. Algauw wordt ze het mikpunt van vernederingen en pesterijen. Ze blijkt aan het syndroom van Gilles de la Tourette te lijden. Icy doet hevige pogingen haar ziekte te overwinnen en haar weg terug te vinden in de maatschappij. Icy Sparks is een schrijnend verhaal over angst, liefde en worstelingen van een jong meisje met het syndroom van Gilles de la Tourette.

'Zowel grappig als pijnlijk. Icy Sparks is een onvergetelijk verhaal over een tienjarige wees genaamd Icy Sparks die met een angstaanjagend geheim leeft.' Oprah Book Club

Gwyn Hyman Rubio groeide op in Georgia en studeerde Engels aan de Universiteit van Florida. Icy Sparks was haar debuut en werd door Oprah Winfrey gekozen voor haar boekenclub. Momenteel woont ze in Versailles, Kentucky.

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
Icy Sparks
Icy Sparks
★★
2002
Rubio, Gwyn Hyman / Archipel
€ 2,00
Info