9789044317480 - Wat wil je nou

Wat wil je nou

Hoofdtitel Wat wil je nou
Uitgever Overamstel Uitgevers
Auteur(s) Kelly, C.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 464
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 02-2007
ISBN 9789044317480
 

Flaptekst Wat wil je nou

Genesteld in de schaduw van een berg ligt het Ierse stadje Carrickwell. Daar genieten drie jonge vrouwen van hun toekomstdromen. De ambitieuze Mell, met haar topcarrière en haar gezin. De zorgzame Daisy, die zo graag wil trouwen en kinderen krijgen. En de temperamentvolle studente Cleo, die het hotelbedrijf van haar ouders over wil nemen. Maar het lot beslist anders en al hun dromen vallen in duigen.

Mell voelt zich altijd schuldig. Moet zij haar baan opgeven om bij haar kinderen te blijven?

Het lukt Daisy maar niet om zwanger te worden. Waarom doet haar vriend zo ongeïnteresseerd? En Cleo krijgt ruzie met haar hele familie als zij het hotel wil moderniseren. Verbitterd verlaat ze haar ouderlijk huis.

In het pas geopende kuuroord Clouds Hill ontmoeten de drie vrouwen elkaar en kunnen zij al hun zorgen bespreken met de mysterieuze Amerikaanse eigenaresse Leah. Zij helpt Mell, Daisy en Cleo om een aantal moedige beslissingen te nemen en zo te ontdekken wat werkelijk belangrijk is in het leven.

Bezoek haar website: www.cathykelly.com

Recensie Wat wil je nou

Bron: Vrouw.nl • Brontitel: Wat wil je nou? • Datum: 3 maart 2008
'Net als de andere boeken van Cathy Kelly was ook deze roman weer heerlijk om te lezen. De schrijfster heeft een makkelijke en duidelijke schrijfstijl, en in elk personage herken je wel wat van jezelf of situaties waar je ook wel eens mee te maken hebt gehad. Jammer dat het verhaal eindigt, want op een gegeven moment maak je zo'n deel uit van hun levens dat je gewoon wilt weten hoe het met de personages afloopt.'

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
Wat wil je nou
Wat wil je nou
★★★★★
2007
Kelly, Cathy / House of Books
€ 2,00
Info