9789055991730 - De Weg van Schoonheid

De Weg van Schoonheid

Hoofdtitel De Weg van Schoonheid
Ondertitel Meidao: een nieuwe kijk op de toekomst
Uitgever GVMedia, Stichting
Auteur(s) Roovers, M.M.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 239
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 10-2004
ISBN 9789055991730

Flaptekst De Weg van Schoonheid

Geluk en gezondheid worden door de meeste mensen als toevalsfactoren beschouwd: je hebt het of je hebt het niet. Als dit je levenshouding is, ontbreekt het je aan het besef dat je zelf verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van je leven.

Maria Magdalena Roovers brengt met dit boek op unieke wijze de eeuwenoude Oosterse geheimen naar het Westen. Het biedt een verrassende kijk op de toekomst vanuit een nieuw denken, zodat we het leven werkelijk kunnen gaan beleven.

De Weg van Schoonheid bestaat uit drie delen.

Deel een en twee vertellen in romanvorm over de reis van Murphy, een professor in de wiskunde, door Japan en China. Zijn belevenissen worden gelardeerd met uitspraken en gedachten van diverse meesters, spirituele leiders, goeroes en wetenschappers.

Deel drie bestaat uit verschillende spellen, die ons het dagelijkse leven spelenderwijs laten beleven.

Het Meidaospel smelt hoofd en hart samen door de oude Chinese energieleer met een moderne westerse lifestyle-coaching te combineren. Dit levert een nieuwe manier van denken op die de kwaliteit van het leven bevordert.

De Weg van Schoonheid is geschikt voor iedereen die zichzelf door lezen, leren, spelen en oefening wil ontdekken, met als doel meer plezier uit het leven halen. Kortom, voor iedereen die zich een nieuwe lifestyle wil aanmeten en zich weer over de schoonheid van het leven wil verwonderen.

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
De Weg van Schoonheid
De Weg van Schoonheid
Meidao: een nieuwe kijk op de toekomst
★★★
2004
Roovers, M.M. / GVMedia, Stichting
€ 4,00
Info