9789056724061 - De vrouw die met vuur speelde

De vrouw die met vuur speelde

Hoofdtitel De vrouw die met vuur speelde
Uitgever Bruna Uitgevers, A.W.
Auteur(s) Larsson, Stieg
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 568
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 06-2011
ISBN 9789056724061
 

Flaptekst De vrouw die met vuur speelde

Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages én ze is een hacker van wereldklasse.

Drie moorden, één avond. De slachtoffers zijn twee journalisten die aan een publicatie over mensensmokkel werkten, en de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar Lisbeth is onvindbaar. Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een verband zien tussen de drievoudige moord en het artikel in wording over vrouwenhandel. Dan wordt een vriendin van Lisbeth ontvoerd door een motorbende. Salander laat het aankomen op een bloedige confrontatie met de onzichtbare bendeleider, Zala, een bekende uit haar verleden ...

Ook dit tweede deel in de Millennium-reeks is ongelofelijk overtuigend. Niet voor niets werden wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren van de Millennium-boeken verkocht.

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
De vrouw die met vuur speelde
De vrouw die met vuur speelde
★★★★★
2007
Larsson, Stieg / Bruna Uitgevers, A.W.
€ 4,00
Info