9789057592485 - Klunen

Klunen

Hoofdtitel Klunen
Uitgever Podium b.v. Uitgeverij
Auteur(s) Kluun
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 224
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 10-2008
ISBN 9789057592485

Flaptekst Klunen

76 verhalen, acties, columns, blogs & andere vrolijke onzin van Kluun

Kluun zorgt voor vuurwerk, of het nu gaat om vrouwen, voetbal, seks, schaamhaar, uitgaan of euthanasie. Op zijn weblog en in columns spreekt hij zich stevig uit over deze en andere belangwekkende aardse zaken, waaronder Het Meest Onuitgelezen Boek Aller Tijden en Zinloos Geweld bij Bevallingen.

KLUNEN biedt Kluuns beste verhalen, acties, columns, blogs & andere vrolijke onzin van de afgelopen jaren, inclusief een cursus 'Voetbal kijken voor vrouwen'. O ja, en een analyse van het huwelijk.

Raymond van de Klundert (1964), kortweg Kluun, debuteerde met Komt een vrouw bij de dokter. Van deze roman en de opvolger De Weduwnaar werden meer dan een miljoen exemplaren verkocht. De boeken verschijnen in 28 landen in vertaling. Zijn satirische zelfhulpboek voor mannen Help, Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! ligt bij meer dan honderdduizend aanstaande gezinnen op het nachtkastje.

Kluun schreef columns voor Red, Algemeen Dagblad, Viva, VT Wonen en de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. In 2006 zette hij Nightwriters op, de Stand Up Writing-avonden waarmee hij in Amsterdam en in het land optreedt. Kluun woont met zijn vrouw en drie dochters in Amsterdam.

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
Klunen
Klunen
★★★
2008
Kluun / Podium
€ 2,50
Info