9789086660162 - Consultant in het groen

Consultant in het groen

Hoofdtitel Consultant in het groen
Ondertitel foto's en verhalen van een IDEA-list in Afghanistan
Uitgever La Douze V.O.F.
Auteur(s) Braat, F.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 85
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 01-2007
ISBN 9789086660162
 

Flaptekst Consultant in het groen

"Bij aankomst in Pol-e-Khomri mag ik door de deksel in het dak van de patria naar buiten kijken. De kinderen zwaaien vriendelijk en ik voel me welkom in Afghanistan."

"Hij vraagt om advies en niet om geld. Wanneer ik hem vraag wat de reden van het opzetten van een 'fish farm' is, vertelt hij dat de bevolking af wil van de papaver (poppy) velden en iets goeds wil beginnen. Dit zijn natuurlijk heel positieve geluiden en ik beloof hem over zijn vraag na te denken."

Twee citaten uit het weblog dat Florentien Braat heeft bijgehouden toen ze voor IDEA uitgezonden werd naar Afghanistan. U vindt in dit boek meer persoonlijke verhalen, bijzondere ervaringen en unieke leermomenten, rijkelijk geïllustreerd met veelzeggende foto's.

Florentien Braat is geboren in 1964 te Zutphen. Haar jeugd jaren brengt zij door in het oosten van Nederland later verhuist zij naar midden Nederland. In haar werk, als programmeur en later business consultant, ziet zij vele bedrijven en processen. Met deze kennis heeft zij binnen het IDEA project, het midden- en kleinbedrijf in Afghanistan kunnen helpen bij de wederopbouw na de oorlog.

Florentien is drie keer uitgezonden naar Bosnië-Herzegovina en in april/mei 2006 naar Afghanistan, de provincie Baghlan en de stad Pol-e-Khomri. Deze laatste missie heeft zij in woord en beeld vastgelegd in dit boek.

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
Moord in Miami
Moord in Miami
★★★
Buchnanan, Edna / ?
€ 2,00
Info