Laat me!

Productkenmerken

Auteur: Cann, Kate, Uitgever: Kluitman, 283 pagina's, ISBN: 9789020621747. Boeknummer van verkoper: 76802.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★★
Verkeert in goede conditie (Geen missende pagina's of serieuze beschadigingen, kan lichte gebruiksporen vertonen)

Productbeschrijving

Hardcover, 22 cm, 283 pp. Amber houdt het thuis niet meer uit. Ze wil op eigen benen staan, weg van haar lastige, aandachtvragende zus en haar veel te beschermende moeder. Zonder het thuis te vertellen huurt ze een kamer in een oud studentenhuis, en vertrekt. Ze is nogal onzeker tegenover haar nieuwe huisgenoten en voelt zich erg schuldig over haar stiekeme vlucht. Het lukt haar niet echt te genieten van haar vrijheid. Maar als ze een baantje vindt in een strandpaviljoen en halsoverkop verliefd wordt op Marty, de knappe jongen die daar werkt, gaat haar leven er een stuk vrolijker uitzien. Behalve wanneer ze in haar kamer is; dan voelt ze zich slechter en slechter. Het stokoude huis blijkt een duister geheim te bewaren. En als haar zusje Poppy onverwachts ook in het huis komt wonen, gaat het helemaal mis. Terwijl ze naar boven liep, bekeek ze zichzelf in de grote spiegel. In het glas zag ze iets achter zich opdoemen. Met een ruk draaide Amber zich om. Niets. Weer niets. Ze keerde zich razendsnel terug naar de spiegel. Het was er nog steeds, achter haar spiegelbeeld, een vorm, een schaduw, lang, smal, beverig, maar terwijl ze ernaar staarde, verdween het. Gewoon gezichtsbedrog, hield ze zichzelf moedig voor. Het licht dat op stofdeeltjes viel. Met Laat me! heeft Kate Cann een spannende psychologische jeugdthriller geschreven, die je in één adem uitleest! Cond.: goed / good. ISBN: 9789020621747.

€ 5,00
Op voorraad
Laat me!

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Laat me!" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Bij Tij en Ontij. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Bij Tij en Ontij.

Vraag stellen aan Bij Tij en Ontij

Laat me!

Hoofdtitel Laat me!
Uitgever Kluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij, Kluitman
Auteur(s) Cann, K., Cann, Kate
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 283
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 09-2006
ISBN 9789020621747

Flaptekst Laat me!

Laat me!

Amber houdt het thuis niet meer uit. Ze wil op eigen benen staan, weg van haar lastige, aandachtvragende zus en haar veel te beschermende moeder. Zonder het thuis te vertellen huurt ze een kamer in een oud studentenhuis, en vertrekt. Ze is nogal onzeker tegenover haar nieuwe huisgenoten en voelt zich erg schuldig over haar stiekeme vlucht. Het lukt haar niet echt te genieten van haar vrijheid. Maar als ze een baantje vindt in een strandpaviljoen en halsoverkop verliefd wordt op Marty, de knappe jongen die daar werkt, gaat haar leven er een stuk vrolijker uitzien. Behalve wanneer ze in haar kamer is; dan voelt ze zich slechter en slechter. Het stokoude huis blijkt een duister geheim te bewaren. En als haar zusje Poppy onverwachts ook het huis komt wonen, gaat het helemaal mis.

Terwijl ze naar boven liep bekeek ze zichzelf in de grote spiegel. In het glas zag ze iets achter zich opdoemen. Met een ruk draaide Amber zich om. Niets. Weer niets. Ze keerde zich razendsnel terug naar de spiegel. Het was er nog steeds, achter haar spiegelbeeld, een vorm, een schaduw, lang, smal, beverig, maar terwijl ze ernaar staarde, verdween het. Gewoon gezichtsbedrog, hield ze zichzelf moedig voor Het licht dat op stofdeeltjes viel.

Met Laat me! heeft Kate Cann een spannende psychologische jeugdthriller geschreven, die je in adem uitleest!

Kate Cann