Lukas gaat naar de kerk

Productkenmerken

Auteur: Kraijo, Ineke, Uitgever: Ark Media, 28 pagina's, ISBN: 9789033831782. Boeknummer van verkoper: 83916.

Productbeschrijving

Hardcover, 21 cm, [28 pp]. Ills.: kleurenillustraties door Betje Ton. Vrolijke prentenboeken over herkenbare situaties uit het leven van peuters die opgroeien in een christelijk gezin. Ook 'Eet smakelijk Lukas' is leverbaar. De tekst is eenvoudig en geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Met grappige illustraties. In het prentenboek is een leuke kleurplaat gevoegd. Lukas gaat naar de kerk. Lukas krijgt mooie kleren. In de kerk gaat hij naar de crèche. Daarna mag hij bij mama zitten. Hij mag geld in de collectezak doen en het laatste lied kan hij meezingen. Lukas weet het zeker, hij wil ook dominee worden! Cond.: gaaf / fine. ISBN: 9789033831782.

€ 5,00
Op voorraad
Lukas gaat naar de kerk

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Lukas gaat naar de kerk" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Bij Tij en Ontij. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Bij Tij en Ontij.

Vraag stellen aan Bij Tij en Ontij

Lukas gaat naar de kerk

Hoofdtitel Lukas gaat naar de kerk
Uitgever Ark Media
Auteur(s) Kraijo, Ineke
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 32
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 08-2012
ISBN 9789033831782

Flaptekst Lukas gaat naar de kerk

Vrolijke prentenboeken over herkenbare situaties uit het leven van peuters die opgroeien in een christelijk gezin. Ook 'Eet smakelijk Lukas' is leverbaar. De tekst is eenvoudig en geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Met

grappige illustraties. In het prentenboek is een leuke kleurplaat gevoegd.

Lukas gaat naar de kerk. Lukas krijgt mooie kleren. In de kerk gaat hij naar de crèche. Daarna mag hij bij mama zitten. Hij mag geld in de collectezak doen en het laatste lied kan hij meezingen. Lukas weet het zeker, hij wil ook dominee worden!

Ineke Kraijo is getrouwd en moeder van een peuter en een kleuter. Eerder verschenen van haar De verdwenen soapster en historische roman Kate. Ze geeft ook peutergymles. www.inekekraijo.nl.

Illustrator Liesbeth Ton-Middendorp is getrouwd en moeder van een peuter en een kleuter. Sinds haar studie aan de kunstacademie werkt ze als illustrator en cartoonist. www.betje.com.