Moderne etiquette voor slimme meiden

Charmant, boordevol stijl en met massa's zelfvertrouwen, altijd en overal

Productkenmerken

Auteur: Ivens, Sarah, Uitgever: Zuidnederlandse Uitgeverij, 208 pagina's, ISBN: 9789044720792. Boeknummer van verkoper: 89897.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Productbeschrijving

Paperback, 21 cm, 208 pp. Heb je je wel eens ongemakkelijk gevoeld omdat je niet goed wist wat je moest zeggen of hoe je je moest gedragen in een bepaalde situatie? Dankzij de onmisbare gedragsregels in dit boek is dat verleden tijd en zul je weten hoe je altijd en overal een perfecte indruk maakt. Je vindt hier geen klassieke gedragsregels die te maken hebben met formele begroetingen of het gebruik van het juiste bestek, maar wel adviezen die aangepast zijn aan onze moderne tijd en dilemma's, zoals hoe en wanneer je je mobieltje kunt gebruiken, hoe je voorkomt dat je jezelf voor aap zet tijdens een gesprek met je baas of hoe je een vriendin vertelt dat die jurk toch echt niet de beste keuze voor haar is. Kortom, in dit boek vind je alle informatie die je nodig hebt om je als vrouw te redden in de sociale jungle van vandaag. Cond.: zeer goed / very good. ISBN: 9789044720792.

€ 8,50
Op voorraad
Moderne etiquette voor slimme meiden

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Moderne etiquette voor slimme meiden - Charmant, boordevol stijl en met massa's zelfvertrouwen, altijd en overal" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Bij Tij en Ontij. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Bij Tij en Ontij.

Moderne etiquette

Hoofdtitel Moderne etiquette
Ondertitel voor slimme meiden
Uitgever Zuid-Nederlandse Uitgeverij, Zuidnederlandse Uitgeverij
Auteur(s) Ivens, S., Ivens, Sarah
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 208
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 02-2009
ISBN 9789044720792

Flaptekst Moderne etiquette

Charmant, boordevol stijl en met massa's zelfvertrouwen, altijd en overal.

Heb je je wel eens ongemakkelijk gevoeld omdat je niet goed wist wat je moest zeggen of hoe je je moest gedragen in een bepaalde situatie? Dankzij de onmisbare gedragsregels in dit boek is dat verleden tijd en zul je weten hoe je altijd en overal een perfecte indruk maakt. Je vindt hier geen klassieke gedragsregels die te maken hebben met formele begroetingen of het gebruik van het juiste bestek, maar wel adviezen die aangepast zijn aan onze moderne tijd en dilemma's, zoals hoe en wanneer je je mobieltje kunt gebruiken, hoe je voorkomt dat je jezelf voor aap zet tijdens een gesprek met je baas of hoe je een vriendin vertelt dat die jurk toch echt niet de beste keuze voor haar is. Kortom, in dit boek vind je alle informatie die je nodig hebt om je als vrouw te redden in de sociale jungle van vandaag.