Moederen met autisme

Productkenmerken

Auteur: Landman, Sigrid, Uitgever: Schrijverij Mooi Mens, 308 pagina's, ISBN: 9789080547674. Boeknummer van verkoper: 82241.

Productbeschrijving

Paperback, 21 cm, 308 pp. Cond.: gaaf / fine. ISBN: 9789080547674.

€ 8,00
Op voorraad
Moederen met autisme

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Moederen met autisme" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Bij Tij en Ontij. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Bij Tij en Ontij.

Moederen met autisme

Hoofdtitel Moederen met autisme
Uitgever Schrijverij Mooi Mens
Auteur(s) Landman, S., Landman, Sigrid
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 240
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 06-2009
ISBN 9789080547674

Flaptekst Moederen met autisme

'Moederen met autisme' is het ontroerende debuut van Sigrid Landman (1968). Zij vertelt op haar eigen, openhartige manier hoe zij zich altijd 'anders' heeft gevoeld. Ze trouwt en voelt zich gelukkig, tot na de geboorte van dochter Kim (2000). Weg roze wolk! Een diepe depressie doet zijn intrede. De baby gooit haar gestructureerde wereld volledig overhoop. Kim verandert van een lief klein meisje, dat zich goed lijkt te vermaken, in een kleuter met vreselijke driftbuien. Na veel onderzoeken wordt bij haar de diagnose klassiek autisme gesteld. Het is een schok en Sigrid herkent de eenzaamheid uit haar eigen jeugd.

Ze laat zich onderzoeken en blijkt het syndroom van Asperger te hebben, een autisme spectrum stoornis. Toch wordt het gezin sterker. Ze krijgen veel hulp en zoeken een weg door met humor, structuur, veel liefde en hun geloof een plek te vinden in deze hectische wereld.

'Moederen met autisme' is een helder geschreven en ontroerend levensverhaal, een must voor iedereen die te maken heeft met Autisme Spectrum Stoornis.