Moordscene

Productkenmerken

Auteur: Montanari, R., Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W., 399 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789022992319, Gepubliceerd in 2007. Boeknummer van verkoper: 229923190.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★★
Verkeert in goede conditie (Geen missende pagina's of serieuze beschadigingen, kan lichte gebruiksporen vertonen)

Toelichting op conditie
goed.

Productbeschrijving

Moordscène.

€ 3,00
Op voorraad
Moordscene
Moordscene

Bovenstaande afbeeldingen zijn illustratief voor het artikel.
Het aangeboden artikel kan hiervan afwijken.

Deel deze pagina via:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door De Boekenkoffer. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van De Boekenkoffer.

Moordscene

Hoofdtitel Moordscene
Uitgever Bruna Uitgevers, A.W.
Auteur(s) Montanari, R.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 400
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 04-2007
ISBN 9789022992319

Flaptekst Moordscene

De tweede thriller in de spannende serie rond rechercheurs Kevin Byrne en Jessica Balzano uit Passiespel

Een nietsvermoedende klant van een videotheek in Philadelphia doet een afschuwelijke ontdekking op de videoband van Psycho die hij heeft gehuurd. De beroemde moordsc in de douche is vervangen door een nieuwe opname, die van de echte moord op een jonge vrouw. Wanneer er nog meer videobanden met moorden erop opduiken, openen de rechercheurs Kevin Byrne en Jessica Balzano de jacht op een seriemoordenaar die zijn inspiratie haalt uit Hollywoodfilms. De weinige aanwijzingen die er zijn, blijken in verband te staan-met het duistere verleden van Kevin Byrne zelf.

RICHARD MONTANARI is schrijver van thrillers, essays en scenario's. In 2006 debuteerde hij in Nederland en Belgi et de ijzingwekkende thriller Passiespel, over de moord op katholieke schoolmeisjes in Philadelphia. Zijn boeken zijn in meer dan 20 landen uitgegeven.

Zie ook www.richardmontanari.com

'Het beste bewaren voor het laatst gaat zeker op voor Passiespel. Het ijzingwekkende einde wordt letterlijk in duisternis gehuld. De cliffhangers zijn niet te versmaden. De confrontatie met de Rozenkransmoordenaar is het absolute hoogtepunt van het boek. Lees het en huiver!' - Crimezone.nl