Peterus von Edelstein

Productkenmerken

Auteur: Werk, Peter van der, Uitgever: Eigen Boek, 95 pagina's, ISBN: 9789461290328. Boeknummer van verkoper: 88398.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★★
Verkeert in goede conditie (Geen missende pagina's of serieuze beschadigingen, kan lichte gebruiksporen vertonen)

Productbeschrijving

Paperback, 21 cm, 95 pp. Dit boek gaat over een jongen, genaamd Peterus von Edelstein, die priester wil worden. Dit boek neemt u mee terug in de tijd, dat wil zeggen naar het jaar 1796, naar het Duits dorpje Traffelich dat dicht aan de grens met Zwitserland ligt. Dit boek gaat over een jongen, genaamd Peterus von Edelstein, die priester wil worden. Hij vertelt dit aan zijn priester en die vindt dat heel erg leuk en zegt tegen Peterus dat hij bij hem catechisatie mag volgen en dat hij het in de praktijk nog beter kan gaan leren als misdienaar. Het verhaal speelt zich af tussen de adventstijd in 1796 t/m kerst 1797. Het verhaal vertelt u de belangrijkste feesten die we hebben in het christendom: Pasen en kerstmis. Ook leidt het u over het pad van de 40 dagen voor Pasen. De feestdagen die hier in voorkomen, en waarover u meer informatie vindt, zijn: Kerst, Aswoensdag, Palmzondag, Witte donderdag, Goede vrijdag, Stille zaterdag en uiteindelijk Pasen. Aan het eind van het verhaal is er nog een interviewgesprek met dan priester Peterus von Edelstein. Cond.: goed / good. ISBN: 9789461290328.

€ 10,00
Op voorraad
Peterus von Edelstein

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Peterus von Edelstein" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Bij Tij en Ontij. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Bij Tij en Ontij.

Peterus von Edelstein

Hoofdtitel Peterus von Edelstein
Uitgever Eigen Boek- Falstaff media, Uitgeverij, Eigen Boek
Auteur(s) van der Werk, Peter, Werk, Peter van der
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 95
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 12-2010
ISBN 9789461290328

Flaptekst Peterus von Edelstein

Dit boek neemt u mee terug in de tijd, dat wil zeggen naar het jaar 1796, naar het Duits dorpje Traffelich dat dicht aan de grens ligt met Zwitserland.

Dit boek gaat over een jongen, genaamd Peterus von Edelstein, die later priester wil worden, hij vertelt dit aan zijn priester en die vindt dat heel erg leuk en zegt tegen Peterus dat hij bij hem catechisatie mag volgen en dat hij het in de praktijk nog beter kan gaan leren als misdienaar.

Het verhaal speelt zich af tussen de adventstijd in 1796 t/m kerst 1797. Het verhaal vertelt u de belangrijkste feesten die we hebben in het christendom, Pasen en Kerstmis. Ook leidt het u het pad van de 40 dagen voor Pasen, de feestdagen die hierin voorkomen om u meer informatie over te kunnen geven zijn; Kerst, Aswoensdag, Palmzondag, Witte donderdag, Goede vrijdag, Stille zaterdag en uiteindelijk Pasen. Aan het eind van het verhaal is er nog een interviewgesprek met dan priester Peterus von Edelstein.