Rechteloos

Productkenmerken

Auteur: Baldacci, David, Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W., 381 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789022995501, Gepubliceerd in 2010. Boeknummer van verkoper: 229955010.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
goed n/s.

€ 3,00
Op voorraad
Rechteloos
Rechteloos

Bovenstaande afbeeldingen zijn illustratief voor het artikel.
Het aangeboden artikel kan hiervan afwijken.

Deel deze pagina via:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door De Boekenkoffer. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van De Boekenkoffer.

Rechteloos

Hoofdtitel Rechteloos
Uitgever Bruna Uitgevers, A.W.
Auteur(s) Baldacci, David
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 382
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 10-2010
ISBN 9789022995501

Flaptekst Rechteloos

Wanneer een bom in het hart van Washington D.C. tot ontploffing komt, lijkt in eerste instantie alles te wijzen op een aanslag op de Britse premier. Op het moment dat de bom afging, verliet hij net per limousine het Witte Huis. De autoriteiten zijn er dan ook van overtuigd met een mislukte terroristische aanslag te maken te hebben. Om te helpen bij het onderzoek stuurt de Britse geheime dienst binnen een dag een van haar beste agenten naar de Verenigde Staten: Mary Chapman.

Chapman, een ervaren en zeer gevaarlijke agent, komt algauw in contact met Oliver Stone, die getuige is geweest van de explosie. Wanneer de FBI, de Secret Service en de vele andere geheime diensten die betrokken zijn bij het onderzoek elkaar alleen maar wantrouwen en dwarsbomen, roepen Stone en Chapman de hulp in van Harry Finn, Annabelle Conroy en de overige leden van de Camel Club. Samen komen ze erachter dat de daders die avond mogelijk een ander doel voor ogen hadden. En alleen de Camel Club kan nu nog een ramp van ongekende omvang voorkomen...