Sil

Productkenmerken

Auteur: Klapwijk, Vrouwke, Uitgever: Callenbach, 60 pagina's, ISBN: 9789026620447. Boeknummer van verkoper: 83934.

Productbeschrijving

Hardcover, 24 cm, 60 pp. Ills.: kleurenillustraties door Willeke Brouwer. Sil rent door het leven zodra hij 's ochtends opstaat. In de vroege ochtend heeft hij al de hele familie wakker gemaakt, uit het raam gehangen om de krant op te vangen en natuurlijk is hij (bijna) te laat voor school. Maar op school wordt Sil gepest. Een project van zijn klas kost Sil wel enkele hoofdbrekens. Samen met zijn vriendinnetje Evi moet hij een 'masjien' bedenken die anders is dan alle andere. En Sil wil winnen natuurlijk, dus hij doet enorm zijn best! Samen met Evi bedenkt hij een fantastische uitvinding? Maar dan komt er een kink in de kabel. Geheel full colour geïllustreerd. Cond.: gaaf / fine. ISBN: 9789026620447.

€ 4,25
Op voorraad
Sil

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Sil" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Bij Tij en Ontij. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Bij Tij en Ontij.

Sil

Hoofdtitel Sil
Uitgever Callenbach
Auteur(s) Klapwijk, Vrouwke
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 60
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 09-2010
ISBN 9789026620447

Flaptekst Sil

Sil rent door het leven zodra hij 's ochtends opstaat. In de vroege ochtend heeft hij al de hele familie wakker gemaakt, uit het raam gehangen om de krant op te vangen en natuurlijk is hij (bijna) te laat voor school. Maar op school wordt Sil gepest.

Een project van zijn klas kost Sil wel enkele hoofdbrekens. Samen met zijn vriendinnetje Evi moet hij een 'masjien' bedenken die anders is dan alle andere. En Sil wil winnen natuurlijk, dus hij doet enorm zijn best! Samen met Evi bedenkt hij een fantastische uitvinding... Maar dan komt er een kink in de kabel. Geheel full colour geïllustreerd.

Actieboek christelijke kinderboekenmaand 2010. Thema 'Verbeelding in kinderboeken'