Boek2

Beschrijving

ALLEEN BESTELLEN ALS U HET BOEK ECHT WILT ONTVANGEN en als u het zelfde boek niet al via een ander kanaal heeft besteld, om onnodige kosten te voorkomen.

WIJ VERZENDEN NAMELIJK ZO SNEL MOGELIJK MET NOTA.

Bij Boek2 Antiquariaat staat de liefde voor het tweedehands boek centraal. Boek2 is ruim tien jaar geleden opgericht door Ardi Seij. Hij begon in 2005 met de inkoop en verkoop van tweedehands boeken vanuit zijn eigen winkeltje aan de Utrechtse Voorstraat.

Inmiddels is Boek2 al weer enkele jaren geleden verhuisd naar een groter bedrijfspand aan de Herenweg in Maarssen. Hier is meer ruimte om de constante stroom van nieuw binnenkomende boeken te coördineren en deze boeken vervolgens te kunnen verkopen aan geïnteresseerden. Ook is er op deze locatie alle ruimte voor de werk- en kantoorplekken van de vaste medewerkers van Boek2.

Bestelinformatie

GRAAG ALLEEN BESTELLEN ALS U HET BOEK ECHT WILT ONTVANGEN en als u het zelfde boek niet al via een ander kanaal heeft besteld om onnodige kosten te voorkomen.

WIJ VERZENDEN NAMELIJK ZO SNEL MOGELIJK MET NOTA.

Bestellingen worden zo snel mogelijk (vaak dezelfde dag nog, behalve in het weekend, dan op maandag of dinsdag) via PostNL verzonden, zodat u het snel in huis heeft. IBAN en bestelnummer ontvangt u per e-mail nadat het boek op de post is gegaan.

VERZENDKOSTEN:
De verzendkosten (NL) staan in de omschrijving bij ieder boek vermeldt.

Voor BELGIE / DUITSLAND verzenden wij via PostNL voor 10,00 euro.

Bestellingen worden op basis van binnenkomst afgehandeld en onze boeken staan op meerdere verkoop websites, dus het kan een enkele keer voorkomen dat een boek reeds verkocht is. Dagelijks wordt ons actuele aanbod gesynchroniseerd, dus ons aanbod is zeer up-to-date. Wilt u een boek liever afhalen, dan kunt u ons ook even bellen op 0654-380560 of mailen naar info@boek2.nl.

Boek2 Antiquariaat, Herenweg 24-III, 3602 AP, MAARSSEN. Onze kantoortijden zijn DINSDAG t/m VRIJDAG: 10.00-17.30 uur (LET OP: schoolvakanties afwijkend) TEL: 06-54380560 (info@boek2.nl)

  • Bezorgd door PostNL
  • Betaling via IBAN
  • Betaling via PayPal

Tarieven binnen Nederland

  • Brievenbus tot 250 gram: € 3,45
  • Brievenbus > 250 gram: € 3,95
  • Pakketpost tot 30 kg: € 6,75

Tarieven Europa / wereld

OP VERZOEK

Adres

Herenweg 24 - III (eerste pand, derde deur)
3602 AP MAARSSEN

Telefoon

06-54380560

E-mail

aseij@yahoo.com

Website