Van kopstand tot kasamatsu

Handboek voor toestelturnen (3 foto's)

Productkenmerken

Auteur: Gantois, J.; Schroven, . en Essen, M. van, Uitgever: Acco, 1e druk, 316 pagina's, Nederlands, Gepubliceerd in 1984. Boeknummer van verkoper: 188606759.

Productstaat

Conditie (algemene classificatie)
★★★
Verkeert in goede conditie (Geen missende pagina's of serieuze beschadigingen, kan lichte gebruiksporen vertonen)

Productbeschrijving

1984, goed, 1e druk, harde kaft, 316 pagina's,voormalig bibliotheekboek stempel op binnenkaft. Een zeer praktisch handboek voor het toestelturnen. De oefenstof is ingedeeld per toestel, waarbij tevens de mogelijkheden voor verbindingen en/of toepassingen aan andere toestellen worden gegeven. Bij ieder onderdeel wordt een eenvoudige basisbeschrijving van de diverse grondvormen gegeven, met duidelijke schematische tekeningen die bovendien de moeilijkere vormen weergeven en ook de oefenverbindingen uitbeelden. Leerwegen, fouten en hun oorzaken evenals de mogelijkheden tot correctie krijgen veel aandacht. Ook aan het hulpverlenen wordt veel zorg besteed. Het boek vormt een uitgebreid en overzichtelijk naslagwerk voor het toestelturnen zowel in de school als in de vereniging. Acco, Leuven/Amersfoort.

€ 12,90
Op voorraad
Van kopstand tot kasamatsu

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door Stg. Reintegratiebureau. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van Stg. Reintegratiebureau.

Van kopstand tot kasamatsu

Hoofdtitel Van kopstand tot kasamatsu
Ondertitel Handboek voor toestelturnen (3 foto's)
Uitgever Acco
Auteur(s) Gantois, J.; Schroven, . en Essen, M. van
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 316
Publicatiedatum 1984