Afvallen en opstaan

Productkenmerken

Auteur: Biesheuvel, Wieke, Uitgever: Archipel, 3e editie, 230 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789063052959, Gepubliceerd in 2007.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Slanker en sterker in 1 jaar

€ 6,20
Op voorraad
Afvallen en opstaan
Afvallen en opstaan

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Afvallen en opstaan" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Afvallen en opstaan

Hoofdtitel Afvallen en opstaan
Ondertitel sterker en slanker in een jaar
Uitgever Archipel, Uitgeverij, Archipel
Auteur(s) Biesheuvel, W., Biesheuvel, Wieke
Druk 1e druk
Editie 3e editie
Taal Nederlands
Pagina's 230
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 09-2007
ISBN 9789063052959

Flaptekst Afvallen en opstaan

Als ik geen zin heb om te koken bak ik frites. Zo ook nu. Een hele zak. Met kerriedipsaus erbij. Doodmoe ga ik naar bed. Moe van niks. `Moe van het volproppen, zegt mijn verstand.

Na tal van waarschuwingen haar man en dochter met flair in de wind te hebben geslagen, gaat Wieke uiteindelijk overstag en laat ze zich inschrijven in de obesitaskliniek in Hilversum. In Afvallen en opstaan beschrijft ze vol humor, zonder ooit te bagatelliseren, haar ups en downs op weg naar haar streefgewicht.

Dit boek is er gekomen, zegt ze: Omdat ik mijn ervaringen wil delen met lezers. Ik weet dat geen enkel dieet blijvend helpt en in de obesitaskliniek heb ik vooral geleerd hoe ik anders met eten moet omgaan. Ik weet nu waarom ik zo veel at en hoe ik moet handelen als het misgaat. Omdat ik iemand ben zonder overdadige discipline, denk ik dat als ik kan afvallen en mijn gewicht leren beheersen, iedereen dat kan. Dit boek is bedoeld voor iedereen die tobt met slurpende vetcellen.

En, eerlijk is eerlijk, ook voor mezelf. Een van mijn teamgenoten die mijn manuscript heeft gelezen zei: `Als je de fout dreigt in te gaan, lees dan je eerste hoofdstukken en weet dat je je zo nooit wilt en zult voelen! .