Over Ons

Stapeltje boeken
Doel en missie

BoekenPlatform.nl heeft als doel dé boekenzoekmachine te zijn voor tweedehands boeken aangeboden door boekantiquariaten en boekhandelaren aan serieuze boekliefhebbers.

Daarnaast geeft BoekenPlatform.nl een zo actueel mogelijk overzicht van bedrijfsmatige boekverkopers van tweedehands boeken: antiquariaten en boekenhandelaren.

Er worden bewust geen particuliere boekverkopers in BoekenPlatform.nl opgenomen, omdat de geleverde dienst van een particulier niet vergelijkbaar is met die van een antiquariaat (antiquaar) of boekhandelaar.

Met BoekenPlatform.nl willen wij specifiek de bedrijfsmatige boekverkoper profileren, voor kopers die op zoek zijn naar kwaliteit en zekerheid bij de (online) aanschaf van boeken.

Contact

Zie: contact met Boekenplatform

Wat vindt u op BoekenPlatform.nl?

Op BoekenPlatform.nl vindt u het aanbod van tweedehands boeken van professionele boekhandelaren en antiquariaten. BoekenPlatform.nl is een onafhankelijke boekenzoekmachine voor tweedehands boeken, tijdschriften en strips.

Overzicht boekverkopers

Bent u op zoek naar een bedrijfsmatige verkoper van tweedehands boeken? Naar een speciale uitgave van een boek of een betrouwbare verkoper? Op BoekenPlatform.nl vindt u het meest actuele overzicht van het boekantiquariaat en bedrijfsmatige handelaren in tweedehands boeken in Nederland. Geordend op specialisatie, plaats of postcodegebied.

Doordat op BoekenPlatform.nl alleen antiquariaten en bedrijfsmatige boekverkopers zijn opgenomen heeft u bij de koop van een boek de zekerheid van service, gegarandeerde kwaliteit, zorgvuldige behandeling en verpakking, bereikbaarheid van de verkoper en retourrecht van uw bestelling. Zaken die bij particuliere verkoop niet wettelijk geregeld zijn.

Contact met ons

Wij zijn als volgt bereikbaar:

BoekenPlatform.nl is een project van Dynamic Presentations.