Alle dochters!

Productkenmerken

Auteur: Eerenbeemt, Else-Marie van den, Uitgever: De Toorts, 2e editie, 239 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789060207475 (ISBN10: 9060207475), Gepubliceerd in 1997.

Productbeschrijving

Drie generaties vrouwen en hun familiekwesties

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Alle dochters!
Alle dochters!

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Alle dochters!" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Alle dochters!

Hoofdtitel Alle dochters!
Uitgever Toorts B.V., Uitgeverij, De, De Toorts
Auteur(s) van den Eerenbeemt, E.-M., Eerenbeemt, Else-Marie van den
Druk 4e druk
Editie 2e editie
Taal Nederlands
Pagina's 239
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 01-1995
ISBN 9789060207475

Flaptekst Alle dochters!

Familietherapeut Else-Marie van den Eerenbeemt is docent gezinsbehandeling aan de Hogeschool van Amsterdam en lid van het adviescollege van de NGR (Raad voor gezinnen en andere leefvormen). Velen kennen haar door interviews in onder meer Libelle, De Humanist, Opzij en Vrij Nederland, of door haar medewerking aan diverse televisieprogramma's, onder andere over incest en familierelaties, van RTL-4, de IKON en de NCRV. Professionele hulpverleners kennen haar door de publicaties waaraan zij medewerking heeft verleend, in enkele gevallen samen met Ivan Boszormenyi-Nagy.

Bij de vele workshops en lezingen die Else-Marie van den Eerenbeemt geeft, blijkt steeds weer dat met name niet-professionele geïnteresseerden vragen of er ook 'een makkelijk leesbaar boek over familierelaties en familiekwesties' bestaat. Alle dochters! is zo'n boek. De hoofdstukken zijn grotendeels als artikelen in bovengenoemde tijdschriften verschenen. Onderwerpen zijn onder meer: de bevalling, de schoonfamilie, ouders en kinderen, broer en zus, moeder en dochter, volwassen kinderen en hun (oudere) ouders, de relatie vader-dochter, adoptie en familiefaalangst.

De titel Alle dochters! geeft aan dat dit boek voor iedereen die dochter is - en dat zijn alle vrouwen - is bestemd.