In alles eenzaam

Productkenmerken

Auteur: Vlasman, Patricia, Uitgever: Artemis & Co., 227 pagina's, Paperback met omslag, Nederlands, ISBN: 9789047201571, Gepubliceerd in 2010.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
In alles eenzaam
In alles eenzaam

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"In alles eenzaam" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

In alles eenzaam

Hoofdtitel In alles eenzaam
Uitgever Artemis & Co, Artemis & Co.
Auteur(s) Vlasman, Patricia
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 224
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 09-2010
ISBN 9789047201571

Flaptekst In alles eenzaam

In alles eenzaam is een vlot geschreven roman over de kwetsbaarheid van de jeugd en de essentie van jeugdzorg, die door politieke spelletjes verloren dreigt te gaan.

De 26-jarige jeugdreclasseringsambtenaar Tessa is niet op haar mondje gevallen en met mannelijke collega's die avances maken veegt ze direct de vloer aan. Toch gaat achter haar grote mond veel opgekropte woede schuil en lijdt Tessa aan een eetstoornis.

De 17-jarige Marokkaanse Rachid staat bekend als een doodgewone, stille jongen die worstelt met de dood van zijn oudere broer Hamid, een succesvolle student geneeskunde op wie zijn ouders al hun hoop hadden gevestigd. Tot ieders verbazing wordt Rachid plotseling verdacht van het beramen van een terroristische aanslag en Tessa krijgt hem onder haar hoede. Hun verschillende achtergronden blijken meer overeen te komen dan gedacht. De zoektocht van de puber Rachid en die van de gefrustreerde Tessa komen op een even verrassende als tragische manier bij elkaar wanneer zij op de vlucht moeten slaan.