Autoboulevard Goossens

Productkenmerken

Auteur: Goossens, Jerry, Uitgever: Van Praag, 399 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789049023010, Gepubliceerd in 2006.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★
Verkeert in goede conditie (Geen missende pagina's of serieuze beschadigingen, kan lichte gebruiksporen vertonen)

Toelichting op conditie
Goed.

€ 9,20
Op voorraad
Autoboulevard Goossens
Autoboulevard Goossens

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Autoboulevard Goossens" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Autoboulevard Goossens

Hoofdtitel Autoboulevard Goossens
Uitgever Praag, Uitgeverij Van, Van Praag
Auteur(s) Goossens, J., Goossens, Jerry
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 448
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 11-2006
ISBN 9789049023010

Flaptekst Autoboulevard Goossens

De auto is voor Jerry Goossens geen vervoermiddel. Althans, niet op de eerste plaats. De auto is voor hem vooral het voer-tuig van al onze menselijke eigenaardigheden, tekortkomingen en dromen. Hij schrijft er al jaren over op zijn vaste plek in AutoWeek, het meest gelezen autotijdschrift van Nederland. Zijn sportieve schrijfstijl, hoog octane opvattingen en met veel motorgebrul geventileerde liefde voor de automobiel in bijna al zijn verschijningsvormen hebben hem een groot en enthousiast publiek bezorgd.

In Autoboulevard Goossens zijn voor het eerst Goossens' beste columns en autotesten gebundeld. Over jongensdromen, snoefbakken, autoporno en automatenhaat. Over de Daimler van Pim, de Cadillac van maffiabaas Tony Soprano en de Ferrari's van prins Bernhard. Goossens accelereert in zijn auto-biografie moeiteloos van honende zelfspot naar in accuzuur gedrenkte kritiek op eenieder die de romantiek van het autorijden dreigt te ondermijnen.

Autoboulevard Goossens is een boek dat voorrang verdient van alle autoliefhebbers van de enkele zonderling die meent dat de auto niets meer is dan een vervoermiddel.