Avonturen van Dik Trom

Productkenmerken

Auteur: Kieviet, C. Joh., Uitgever: Kluitman, 31e editie, 160 pagina's, Ingenaaid met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789020620030 (ISBN10: 9020620037). Boeknummer van verkoper: 33624.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Over de brug in het dorp komt een prachtig rijtuig met een nog prachtiger paard aanrijden. Dik Trom herkent vrijwel meteen het paard, de hond die uit het rijtuig springt en de meneer op de bok. Het is meneer Costes die een dag uit jagen gaat op eenden. Hij vraagt of Dik meegaat om hem te helpen met het dragen van zijn spullen. Dik aarzelt niet lang, want een kans op zo'n avontuur krijg je niet vaak. Tijdens de jacht vindt Dik een ooievaar die door een andere jager in zijn vleugel en zijn poot is geschoten. Hij wil het beest mee naar huis nemen om het te verzorgen. Hij hoopt dat de ooievaar snel zal opknappen, maar komt er algauw achter dat dat niet meevalt. Dik moet namelijk heel veel kikkers vangen om de honger van de ooievaar te stillen. Bijna al de tijd die hij vrij is, moet hij besteden aan het vangen van kikkers, kikkers en nog eens kikkers. Wel honderden!

€ 6,55
Op voorraad
Avonturen van Dik Trom
Avonturen van Dik Trom

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Avonturen van Dik Trom" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Avonturen van dik trom

Hoofdtitel Avonturen van dik trom
Uitgever Kluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij, Kluitman
Auteur(s) Kieviet, Kieviet, C. Joh.
Druk 1e druk
Editie 31e editie
Taal Nederlands
Pagina's 160
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
ISBN 9789020620030