Bangkok Boy

Productkenmerken

Auteur: Slee, Carry, Uitgever: Foreign Media Group, 3e editie, 255 pagina's, Paperback met omslag, Nederlands, ISBN: 9789049923723, Gepubliceerd in 2009.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 6,70
Op voorraad
Bangkok Boy
Bangkok Boy

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Bangkok Boy" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Bangkok Boy

Hoofdtitel Bangkok Boy
Uitgever Overamstel Uitgevers, Foreign Media Group
Auteur(s) Slee, Carry
Druk 3e druk
Editie 3e editie
Taal Nederlands
Pagina's 255
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 07-2009
ISBN 9789049923723

Flaptekst Bangkok Boy

De negentienjarige Bo heeft een relaxed leven. Ze studeert Nederlands in Amsterdam (maar niet al te fanatiek), heeft een knappe vriend (de kunstzinnige Joep) en kan het goed vinden met haar kamergenote Anouk (met wie ze ook veel ruziemaakt). Niks aan de hand dus. Totdat Joep haar ineens dumpt. Bo blijft gekwetst en boos achter, maar niet voor lang. Aangespoord door Anouk gaat ze Joep zoeken om hem te confronteren met die ene dringende vraag: waarom?

Tot Bo's verbazing blijkt Joep spoorloos verdwenen. Niemand weet waar hij is, zelfs zijn beste vriend niet. Het enige teken van leven is een kaart uit Bangkok, die Joep naar zijn adoptieouders heeft gestuurd. Is hij op zoek naar zijn roots? Of heeft hij jarenlang met een knappe Thaise gechat en wil hij haar nu in het echt ontmoeten? Vastberaden dit tot op de bodem uit te zoeken, reizen Bo en Anouk hem achterna. Ze raken verzeild in een avontuur met verstrekkende gevolgen...

Bangkok boy is een hilarisch, spannend en ontroerend verhaal over een jonge vrouw die zich niet zomaar laat dumpen door haar vriend. Maar Bangkok boy is meer dan een modern liefdesverhaal: het gaat ook over vriendschap door dik en dun, over afscheid nemen en loslaten, over schuld en verantwoordelijkheid, maar vooral over het leven vieren zolang het nog kan.