Beest

Productkenmerken

Auteur: Ally, Kennen, Uitgever: Gottmer J.H., 240 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789025741310 (ISBN10: 9025741312), Gepubliceerd in 2006.

Productbeschrijving

Vertaald door Laurent Corneille

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Beest
Beest

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Beest" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Beest

Hoofdtitel Beest
Uitgever Gottmer Uitgevers Groep b.v., Gottmer J.H.
Auteur(s) Kennen, A., Ally, Kennen
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 240
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 2006
ISBN 9789025741310

Flaptekst Beest

In de diepte van een waterreservoir net buiten de stad leeft een wezen. Zes jaar geleden was het nog een kwaadaardig jonkie, nu is hij zo enorm dat zijn roestige kooi hem niet langer houden kan. Niemand weet van zijn bestaan, behalve de 17-jarige jongen die hem te eten geeft.

Stephen is radeloos. Hij heeft het Beest tegen beter weten in leven gehouden, maar dat wordt steeds moeilijker. Het eet zoveel dat hij het niet aanslepen kan. Maar hoe hij ervan af moet komen weet hij ook niet. Het Beest is trouwens niet zijn enige geheim. Waarom heeft hij geen contact met zijn moeder? Waarom wordt zijn broer doodgezwegen en wenst hij zijn vader dood? Sinds jaar en dag woont Stephen in een pleeggezin, maar ook daar stapelen de problemen zich op. Hij houdt niet van regels, heeft moeite met gezag en maakt het zijn omgeving niet gemakkelijk om van hem te houden. Maar zijn buitengewone inspanningen om zich van het Beest te bevrijden maken hem tot een held die je niet gauw vergeet.

Deze opwindende roman, die tintelt van fysiek en psychisch gevaar en waarin menselijke relaties met humor en warmte worden beschreven, betekent de lancering van een bijzonder nieuw talent.