Begrijp je eenjarige

Productkenmerken

Auteur: Gustavus, Jones Sarah, Uitgever: Donker Ad, 1e editie, 80 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789061005971, Gepubliceerd in 2006. Boeknummer van verkoper: 68972.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Vertaald door Gerrit Spiering

€ 4,95
Op voorraad
Begrijp je eenjarige
Begrijp je eenjarige

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Begrijp je eenjarige" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Begrijp je eenjarige

Hoofdtitel Begrijp je eenjarige
Reeks Begrijp je baby
Uitgever Donker B.V., Uitgeversmaatschappij Ad., Donker Ad
Auteur(s) Gustavus Jones, S., Gustavus, Jones Sarah
Druk 1e druk
Editie 1e editie
Taal Nederlands
Pagina's 80
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 02-2007
ISBN 9789061005971

Flaptekst Begrijp je eenjarige

Hoe ziet de wereld eruit in de ogen van een eenjarige? Een dreumes kan zich nog niet goed uitdrukken, maar hoe kom je er dan achter hoe hij zich voelt? Hoe ga je om met de steeds grotere zelfstandigheid van de eenjarige? En wanneer zeg je 'nee'?

Dit boek leidt je door de belangrijkste stappen in de emotionele en lichamelijke ontwikkeling van de eenjarige. Het behandelt alle mogelijke onderwerpen: de eerste woordjes en de eerste stappen, de fantasiewereld van de eenjarige, het belang van spelen en grapjes, groei van de persoonlijkheid, keuze van kinderopvang, omgaan met vriendjes en vriendinnetjes, en nog veel meer.

SARAH GUSTAVUS JONES is psychotherapeute van kinderen en adolescenten. Zij is gastdocente aan de Tavistock Kliniek in Londen en leidt seminars.

Dit boek maakt deel uit van de serie 'Begrijp je kind' die ontwikkeling van het kind per jaar beschrijft. Deze serie verschijnt in samenwerking met de Tavistock Kliniek in Londen, een toonaangevend instituut met een internationale reputatie als centrum voor geestelijke gezondheidszorg, onderzoek en onderwijs.

Of ik deze boeken aanraad? Ja! Of ik ervan genoot? Ja! Bill Hibberd, directeur van The Parents Organisation

'Begrijp je kind' is een samenhangende leidraad door zo'n beetje alles wat ik me tijdens het opvoeden van mijn kinderen heb afgevraagd. Ik heb heel veel geleerd. 0-19 Magazine