Buiten is het maandag

Productkenmerken

Auteur: Bernlef, Uitgever: Querido Em., 214 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789021452784 (ISBN10: 9021452782), Gepubliceerd in 2004.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed, kaft goed.

€ 5,20
Op voorraad
Buiten is het maandag
Buiten is het maandag

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Buiten is het maandag" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Buiten is het maandag

Hoofdtitel Buiten is het maandag
Uitgever Querido's Uitgeverij BV, Em., Querido Em.
Auteur(s) Bernlef
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 214
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 10-2003
ISBN 9789021452784

Flaptekst Buiten is het maandag

Mensen kunnen op verschillende manieren wegraken. Stijn Bekkering weet er alles van: hij verliest zijn vrouw Geesje bij een auto-ongeluk. Hij heeft haar niet zien sterven en ook niet begraven zien worden omdat hij in coma lag. In zijn rouwperiode hoort hij dat zijn zoon Harry met de noorderzon is vertrokken. Voor Stijn en schoondochter Sandra is zijn plotselinge afwezigheid een schok.

Harry Bekkering zou gesignaleerd zijn in Lenfield, Nova Scotia, helemaal aan het andere eind van de wereld. Stijn vertrekt naar Canada en komt in dat eenzame landschap vol verhalen en raadsels, tot een onthutsende ontdekking.

Toch voelt hij zich in de houthakkerswouden op z'n gemak en blijft er hangen. Hij vestigt zich als beheerder van een uitdragerij en maakt er vrienden: de jonge, ondoorgrondelijke Tracy, bij wie hij intrekt, en de monumentale kunstenaar Bruce Grady, specialist op het gebied van de Maori-cultuur. Stijn hoort verbijsterende feiten uit hun leven.

Buiten is het maandag is een roman die gaat over mensen, dingen en gebeurtenissen die uit het zicht verdwijnen en langzamerhand herinnering worden.