Dagdromen en vorige levens

Productkenmerken

Auteur: Vidal, de St. Germain Henri de, Uitgever: Ankh-Hermes, 178 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789020281910 (ISBN10: 9020281917), Gepubliceerd in 1999. Boeknummer van verkoper: 68275.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed, kaft goed.

€ 9,85
Op voorraad
Dagdromen en vorige levens
Dagdromen en vorige levens

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Dagdromen en vorige levens" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Dagdromen en vorige levens

Hoofdtitel Dagdromen en vorige levens
Uitgever Ankh-Hermes
Auteur(s) de Vidal de Saint Germain, H., Vidal, de St. Germain Henri de
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 178
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 01-1999
ISBN 9789020281910

Flaptekst Dagdromen en vorige levens

Dagdromen, ook wel symbooldrama genoemd, is een creatieve uiting van de geest. Dit houdt niet in dat dagdromen hetzelfde is als vrijblijvend fantaseren of luchtkastelen bouwen. Dagdromen wordt onder deskundige begeleiding een doelgerichte verkenning van het onbewuste en daarmee een onuitputtelijke bron van informatie. We krijgen zo een indringende, heldere kijk op onze innerlijke belevingswereld, die door de dagdroom op milde wijze naar het bewustzijn wordt gebracht. Dit contact tussen het onbewuste en het bewustzijn leidt naar een dieper inzicht in eigen functioneren. Problemen en knelpunten worden herkenbaar en verwerkbaar. Inzicht wordt ook verkregen in allerlei vormen van onzekerheid, waarbij het maken van keuzen en relatieproblematiek in de praktijk niet zelden een rol spelen. In de dagdroom kunnen door de spontaan ontstane bewustzijnsverschuiving (lichte trance), in samenspel met regressie en reïncarnatietherapie, eveneens talenten, kennis en vaardigheden uit vorige levens in de herinnering worden teruggeroepen en opnieuw ter beschikking komen in ons dagelijks leven. Dagdromen en vorige levens is, evenals de reeds eerder verschenen boeken Spectrum van regressie en reïncarnatie en Dimensies achter regressie en reïncarnatie van dezelfde auteur, geschreven vanuit een jarenlange praktijkervaring. Het boek bevat, naast duidelijke informatie over deze veelomvattende materie en vele praktijkvoorbeelden ook een aantal oefeningen. De auteur is een gerenommeerd regressie en reïncarnatietherapeut. Hij geeft lezingen en workshops aan een publiek van uiteenlopende samenstelling en gespecialiseerde modules aan beroepshulpverleners, waaronder groepen psychotherapeuten, artsen en psychiaters.