De beschermengel

Productkenmerken

Auteur: Greggio, Simonetta, Uitgever: De Geus, 123 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789044512199, Gepubliceerd in 2007. Boeknummer van verkoper: 43020.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 9,85
Op voorraad
De beschermengel
De beschermengel

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De beschermengel" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

De beschermengel

Hoofdtitel De beschermengel
Uitgever Geus, Uitgeverij De, De Geus
Auteur(s) Greggio, Simonetta
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 126
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 05-2009
ISBN 9789044512199

Flaptekst De beschermengel

De rijke, homoseksuele architect Nunzio D'Ombra verdwijnt op een dag, zonder een spoor achter te laten. Aanvankelijk denken zijn laatste geliefde en zijn jeugdvriendin Blue dat hij op reis is gegaan. Maar als ze ontdekken dat hij zonder paspoort, kleren en zelfs zonder mobiele telefoon is weggegaan, vrezen ze het ergste.

Een paar dagen later wordt hun bange vermoeden bewaarheid: Nunzio's levenloze lichaam wordt in de Seine aangetroffen. Nunzio's broer Marcus hoort als eerste het slechte nieuws en waarschuwt Blue.

Simonetta Greggio (Italië, 1961) woont al twintig jaar in Frankrijk. Ze schreef eerder La douceur des hommes, verkozen door Lire als een van de beste boeken van 2005. In 2007 verscheen Sterren bij De Geus, een smakelijke, culinaire roman, en het verhaal van een liefde, met de Provence als decor. Naast auteur is Greggio ook restaurantrecensente.