De boeknegotie in het toekomend jaar drie duizend

Productkenmerken

Auteur: Simonsz, Arend Fokke, Uitgever: Veen, 55 pagina's, Minipocket paperback, Nederlands, ISBN: 9789024535576 (ISBN10: 9024535573), Gepubliceerd in 1999.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Oplage 2000 exemplaren

€ 11,45
Op voorraad
De boeknegotie in het toekomend jaar drie duizend
De boeknegotie in het toekomend jaar drie duizend

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De boeknegotie in het toekomend jaar drie duizend" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Vlam van Zeven Wateren

Hoofdtitel Vlam van Zeven Wateren
Uitgever Luitingh-Sijthoff, Veen
Auteur(s) Marillier, Juliet, Simonsz, Arend Fokke
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 464
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 03-2013
ISBN 9789024535576

Flaptekst Vlam van Zeven Wateren

Maeve, de dochter van de heer van Zeven Wateren, heeft als kind ernstige brandwonden opgelopen. Lange tijd had ze het moeilijk met de littekens die haar leven bepaalden. Na tien jaar bij haar oom en tante op Harrowfield te hebben gewoond, keert ze terug naar huis. In de tussentijd is Maeve veranderd in een moedige vrouw met een speciale gave voor het temmen van wilde dieren. En ze komt net op tijd.

Zeven Wateren is in rep en roer. Mac Dara, de kwaadaardige prins van de Andere Wereld, onderneemt wanhopige pogingen om zijn enige zoon, Maeves zwager, terug te halen naar zijn rijk. Om de heer van Zeven Wateren hiertoe te dwingen, heeft Mac Dara op diens grondgebied een groep onschuldige reizigers gegijzeld en op wrede wijze gedood. Als Maeve een van de vermiste reizigers dood aantreft, is dit het begin van een reeks zware beproevingen die ze samen met haar broer Finbar moet ondergaan om een eind te maken aan Mac Dara's gewelddadige heerschappij - en is ze vastbesloten zich door niets of niemand te laten weerhouden.

De oorspronkelijke Zeven Wateren-trilogie, die wereldwijd een miljoenenpubliek vond, behoort tot het beste werk van Juliet Marillier. Vlam van Zeven Wateren is, na de Erfgenaam van Zeven Wateren en de Ziener van Zeven Wateren, het derde boek dat volgt op deze succesvolle trilogie.