De co-assistent

Productkenmerken

Auteur: Hermans, Anne, Uitgever: Podium, 6e editie, 287 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789057592881, Gepubliceerd in 2007.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 8,70
Op voorraad
De co-assistent
De co-assistent

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De co-assistent" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

De co-assistent

Hoofdtitel De co-assistent
Uitgever Podium b.v. Uitgeverij, Podium
Auteur(s) Hermans, A., Hermans, Anne
Druk 1e druk
Editie 6e editie
Taal Nederlands
Pagina's 287
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 01-2007
ISBN 9789057592881

Flaptekst De co-assistent

Na vier jaar universiteit kan Elin Dekkers niet wachten om als co-assistent aan de slag te gaan. Tijdens haar co-schappen staat ze in de operatiekamer met botte chirurgen, runt ze de poli met een opmerkzame internist en loopt ze mee met een nuchtere huisarts. Elin ontdekt dat de medische praktijk weerbarstiger is dan de Eed van Hippocrates en genuanceerder dan haar studieboeken: wat doe je wanneer je belang als arts loodrecht op dat van de pati staat? Als je ongeschikt blijkt voor het vak van je dromen? En als liefde en ambitie onverenigbaar lijken?

Anne Hermans (1978) studeerde geneeskunde in Amsterdam. Voor deze roman putte ze uit haar eigen ervaringen als co-assistent, waarover ze eerder schreef in haar NRC-column 'Dokter Hermans.'. Momenteel specialiseert ze zich als tropenarts.

'Een ontluisterende kijk in de medische wereld. Sinds ik Anne Hermans lees durf ik niet meer ziek te worden.' Youp van't Hek