De Delta deceptie

Productkenmerken

Auteur: Brown, Dan, Uitgever: Luitingh-Sijthoff, 15e editie, 414 pagina's, Pocket paperback, Nederlands, ISBN: 9789021008967 (ISBN10: 9024549833), Gepubliceerd in 2009.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

€ 8,20
Op voorraad
De Delta deceptie
De Delta deceptie

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De Delta deceptie" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

De Delta deceptie

Hoofdtitel De Delta deceptie
Uitgever Luitingh-Sijthoff
Auteur(s) Brown, D., Brown, Dan
Druk 15e druk
Editie 15e editie
Taal Nederlands
Pagina's 414
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 09-2009
ISBN 9789021008967

Flaptekst De Delta deceptie

Onder het poolijs ligt iets wat de wereld voorgoed kan veranderen...

Een NASA-satelliet doet een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. Dat is een opsteker voor de ruimtevaartorganisatie, die al tijden onder vuur ligt. Ook voor president Zach Herney betekent de vondst goed nieuws: een tweede termijn in het Witte Huis lijkt in zicht.

De president vraagt Rachel Sexton, analiste bij de inlichtingendienst NRO, na te gaan of de vondst authentiek is. In allerijl vertrekt ze naar het noordpoolgebied om het werk van een team wetenschappers, onder wie de charismatische oceanograaf Michael Tolland, te controleren.

Maar na Rachels aankomst neemt de zaak een onverwachte wending. Het 'bewijs' lijkt minder rotsvast dan gedacht. Voor de president gewaarschuwd kan worden, begint een nachtmerrie op het poolijs. Een speciale eenheid maakt werk van zijn missie: koste wat kost voorkomen dat de waarheid uitkomt...

Na Het Juvenalis Dilemma - maar vóór De Da Vinci Code - schreef Dan Brown deze 'verfijnde mengeling van actie en intriges' (Publishers Weekly). Opnieuw besteedt hij aandacht aan een schimmige geheime dienst. Deze NRO is nauw verweven met de beroemde ruimtevaartorganisatie NASA...