De leugens van Locke Lamora

Productkenmerken

Auteur: Lynch, Scott, Uitgever: De Boekerij, 1e editie, 541 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789022544099, Gepubliceerd in 2006.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
De leugens van Locke Lamora
De leugens van Locke Lamora

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De leugens van Locke Lamora" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

De leugens van Locke Lamora

Hoofdtitel De leugens van Locke Lamora
Uitgever Meulenhoff Boekerij B.V., De Boekerij
Auteur(s) Lynch, S., Lynch, Scott
Druk 1e druk
Editie 1e editie
Taal Nederlands
Pagina's 543
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 07-2006
ISBN 9789022544099

Flaptekst De leugens van Locke Lamora

HET EERSTE BOEK VAN DE KRONIEKEN VAN LOCKE LAMORA

Locke Lamora, dief en levensgenieter, is de leider van het kleinste dievengilde van Camorr, in dienst van Capa Barsavi, het criminele meesterbrein dat de stad regeert. Hij is een van de slechtste zwaard-vechters van het land, maar zijn messcherpe verstand en vlotte babbel redden hem uit elke onaangename situatie. Samen met zijn bende medezwendelaars leidt hij een aangenaam bestaan in Camorr en wordt hij wijd en zijd gevreesd als de Doorn van Camorn.

Dan verschijnt de Grijze Koning op het toneel. Niemand weet wie hij is, maar hij bedreigt de macht van Capa. Al snel beginnen er doden te vallen en dreigt er een oorlog tussen de Grijze Koning en Capa. Locke krijgt een voorstel dat hem in een heel lasting parket brengt, terwijl hij juist van plan is de meest gewaagde zwendel uit zijn carri uit te voeren.

"Locke Lamora is een tot de verbeelding sprekende held en Camorr een fascinerende en prachtig gedetailleerde setting, een stad die Lankhmar, Amber en Viriconium naar de kroon steekt. Ik kijk ernaar uit om het nog vele malen te bezoeken" George R.R. Martin