De oorlogsbruid

Productkenmerken

Auteur: Richler, Nancy, Uitgever: Bruna A.W., 368 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789400505582, Gepubliceerd in 2015. Boeknummer van verkoper: 64943.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

€ 6,55
Op voorraad
De oorlogsbruid
De oorlogsbruid

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De oorlogsbruid" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

De oorlogsbruid

Hoofdtitel De oorlogsbruid
Uitgever Bruna Uitgevers, A.W., Bruna A.W.
Auteur(s) Richler, Nancy
Druk 3e druk
Taal Nederlands
Pagina's 384
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 04-2015
ISBN 9789400505582

Flaptekst De oorlogsbruid

Een jonge, mysterieuze vrouw komt net na de Tweede Wereldoorlog in Montreal aan, in de verwachting te trouwen met Sol Kramer. Maar wanneer Sol haar ziet staan op het station, wijst hij haar af. Uit medelijden trouwt zijn broer Nathan met haar. Al snel wordt duidelijk dat Lily Azerov niet degene is die ze beweert te zijn. Ze verdwijnt spoorloos en laat haar man en pasgeboren dochtertje verbijsterd achter met slechts een dagboek en een grote ongeslepen diamant.

Wie is Lily en wat is er gebeurd met de jonge vrouw wier identiteit ze heeft gestolen? Waarom is ze weggegaan en waarheen? Jaren later wil Ruth het antwoord op deze vragen weten en begint aan een zoektocht naar haar moeder.

`Een prachtige roman waarmee Richler zichzelf definitief op de kaart zet als een van de grote hedendaagse Canadese romanschrijvers. - The Montreal Gazette

`Een schitterende en rijke roman. - The Globe and Mail

`Lily, haar dochter Ruth en hun familie zijn allen geraakt door het groteske geweld van de Holocaust en vinden manieren om hiermee om te gaan, ze vertellen verhalen, en lachen iedereen behalve Lily, voor wie de last van de schuld te groot is om onder ogen te zien. Een schitterende, genuanceerde roman. - Juryrapport Giller Prize