De Profeet

Productkenmerken

Auteur: Gibran, Kahlil, Uitgever: Mirananda, 91 pagina's, Pocket paperback, Nederlands, ISBN: 9789062716203 (ISBN10: 9062716202), Gepubliceerd in 1986.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

€ 21,95
Op voorraad
De Profeet
De Profeet

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De Profeet" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

De profeet

Hoofdtitel De profeet
Uitgever Milinda Uitgevers B.V., Mirananda
Auteur(s) Gibran, Kahlil
Druk 45e druk
Taal Nederlands
Pagina's 91
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 1986
ISBN 9789062716203

Flaptekst De profeet

De 49ste druk van dit wereldberoemde boek van de Libanese dichter en schilder Kahlil Gibran is een onvergankelijk en onvervangbaar werk geworden. Door de jaren heen heeft het nog niets van zijn poëtische schoonheid verloren. Jong en oud, gelovigen en ongelovigen, dominees en pastoors, arm en rijk, mensen van allerlei overtuiging en afkomst, ieder mens komt in zijn leven in aanraking met bijzondere gebeurtenissen die een bijzondere invulling vragen waarbij de poëtische teksten van Gibran hun weg vinden.

Al ruim 80 jaar worden zijn inspirende teksten gebruikt om bij doop en huwelijk, bij geboorte en dood, bij feestelijke en minder feestelijke gelegenheden of om bijzondere emoties onder woorden te brengen.

Zijn prachtige tekeningen en schilderijen - die door Auguste Rodin werden vergeleken met die van William Blake - zijn door de jaren heen tentoongesteld in grote wereldsteden en thans te zien in het Gibran Museum in Libanon.